Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

2014 senesinde yayın hayatına tekrar başlayan Komedi Dükkanı "Arkadaşım Hoşgeldin" serisi ile yayın hayatına başarıyla devam ediyor. Arkadaşım Hoşgeldin programı her Perşembe ekranlarda seyirci ile buluşuyor. Tabi ki gösteriyi canlı olarak izlemek isteyenler bilet alıp sergilendiği alana gidiyor. Tolga Çevik ve Ezgi Mola'nın yönetmenin komutlarıyla sahnede doğaçlama performans sergilediği gösteri ile ilgili en çok merak edilen hususlardan biri de yönetmenin kim olduğu. Çünkü Arkadaşım Hoşgeldin yönetmeni genelde ekranlarda kendini gizliyor ve komutlarıyla programa eşlik ediyor. Biz de merak edenler için Arkadaşım Hoşgeldin yönetmeninin kim olduğunu araştırdık ve bu başlık altında sizlerle paylaşmak istedik.

Fırat Doğu Parlak Fotoğrafı

Fırat Doğu Parlak Komedi Dükkanı isimli gösterinin yönetmenliğini yapan isim olarak gündeme geldi. Biyografi bilgisi henüz yayınlanmasa da basına yansıyan bilgiler Çorlu'lu olduğu yönünde. Fırat Doğu Parlak günümüzde Kanal D ekranlarındaki Komedi Dükkanı Arkadaşım Hoşgeldin'in yönetmenliğini yapıyor.

Firat-Dogu-Parlak

Fırat Doğu Parlak ile ilgili edindiğiniz bilgi veya tüyolar varsa aşağıdaki yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı