Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Televizyonun günlük yapımlarından biri olan Beni Affet dizisi hafta içi her gün yeni bölümleri ile seyircilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Gerek karakterleri gerekse kurgusu ile ilk bölümden itibaren sevilen ve ekranlarda beğeni toplayan başarılı proje Salı günü 526.bölümü ile yayınlanacak. Beni Affet 526.bölüm özeti de bölümün hemen öncesinde seyircileri fikir ve bilgi sahibi yapacak. Pek çok dizi televizyon programından sıyrılan Beni Affet'in yeni bölümlerini kaçırmadan izleyen ve özetlerini de takip eden bir hayran kitlesi mevcut.

Beni-Affet

Beni Affet 526.Bölüm Özeti

Beni Affet 526.bölümde olacakları seyirciye betimleyecek olan özet yakın zamanda paylaşılacak. Dizi ekibi tarafından yeni bölümlerden derlenip hazırlanan özet sosyal medyada ve ekranlarda merak edilen konulardan biri. Beni Affet dizisinin fragmanları yayınlanmadığından dolayı özetler ile tanıtımı yapılmaya devam ediliyor. Beni Affet 526.bölüm özeti de yeni haftada Salı günkü bölümü seyircilere tanıtacak özet olarak literatürdeki yerini alıyor.

Beni Affet Özet

Bahar, bebeklerinin gerçekte nasıl düştüğünü kocası Kemal’den saklamaktadır. Paçaları tutuşan Şebnem ise konuyu kapatmak için kendince bir yol bulurken, gün yüzüne çıkmak için bekleyen sırlar, yine saklı kalmayacaktır.
Ailesinin hayatta olabileceğini öğrendiği günden beri onları bulmayı kafasına koyan Feride, Cüneyt ve Dilek'le beraber aramaya devam eder. Kendisine yardım edebilecek bir kişinin numarasına ulaşan Feride'nin işi bu sefer rast gidecek midir ? Diğer taraftan Osman'ı korkudan titretecek sürpriz bir isim çıkagelir.

Dizinin yeni bölüm özeti çıktığında bu başlık altındaki yerini alacaktır. O zamana kadar Beni Affet 526.bölüm özeti ile ilgili veya bölüme dair edindiğiniz bilgileri yorum kısmından bizlere yazabilir bilgi paylaşımı yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı