Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Dünyanın sayılı güzelliklerinden biri olan Panama Adaları doğanın nadide harikalarından biri diyebiliriz. Doğa ile iç içe mükemmel bir manzara. Panama'da yer alan bu adaların hepsinin bir ismi hepsinin bir hikayesi var. Günümüzde hasret kaldığımız yeşilin her tonu bu adalarda mevcut. Sadece bu da değil uçsuz bucaksız okyanus manzarası, vahşi doğa ve tabi ki huzur. Tatil için de ideal bir tercih olabilecek Panama Adaları hangileri, isimleri nelerdir gibi bilgileri bu başlık altında bulabileceksiniz.

Panama Adaları

Öncelikle Panama nerededir ? bir bakalım.

Orta Amerika'da, Karayip Denizi ve Pasifik Okyanus'un Kuzey tarafında, Kolombiya ve Kosta Rika arasında kalan bir ülke olarak biliniyor. Panama'nın başkentinin ismi de Panama'dır. (Panama City)

Harita üzerinde Panama
Panama Adaları da harita görebileceğiniz üzere okyanus ve doğa ile iç içe bölgeler. Bir tarafında Karayipler bir tarafında Pasifik bir tarafında Kosta Rika ve bir tarafında Kolombiya bulunan bir yer. Panama'nın en çok bilinen adası İnci Adaları olarak literatürde yerini almaktadır. Daha önce Survivor çekimleri de yapılan İnci Adaları balıkçılıkla ön plana çıkmaktadır. Bunun yanı sıra ön plana çıkan diğer adalar haritanın hemen altında bulunuyor.

          Panama Adaları
        • San Miguel
        • Rey
        • San José
        • Pedro González
        • Saboga
        Adaları takım adaların ilk olarak akla gelenleridir. "Panama Adalarının İsimleri Nedir ?" Sualine eklemek istediğiniz yanıtlar veya ada isimleri varsa aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

        Hiç yorum yok:

        Yorum Gönder

        Alt Kısım Reklam Alanı