Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Akın Saatçi 2014 Survivor yarışmacılarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Önce Gönüllüler Takımı'nda yarışmaya başlayan Survivor Akın daha sonra oylama ile Ünlüler Takımı'na transfer olmuştu. Bu başlık altında Akın Saatçi ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz.

Survivor Akin Saatci

Survivor Akın Kimdir ?

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını yaptığı Survivor yarışmasında gönüllüler listesinde olan Survivor Akın Saatçi kimdir ? 2014 Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında büyük bir heyecan ve kıyasıya bir rekabet yaşanması beklenirken Gönüllüler listesinde yer alan Akın Saatçi hakkında bilgi ve biyografi detaylarını bu yazımızda sizler ile paylaşacağız.
Başarılı bir manken
Podyumların aranılan erkek modellerinden olan Akın Saatçi, son dönemde yapmış olduğu işler ile adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Başarı manken sık sık kendisine gelen dizi tekliflerini bir kenara iterek Acun Ilıcalı’nın geleneksel olarak yaptığı yarışma programı Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının kadrosuna dahil olmayı tercih eden isimlerden oldu.
Dizilerde boy gösteren spor hocası
Akın Saatçi Türkiye dışında doğan yarışmacılardan biri olarak dikkat çekiyor. İngiltere’nin başkenti Londra’da dünyaya gelen başarılı manken, ilkokul eğitimini yurt dışında almıştır. Sonrasında Türkiye’ye dönen ve üniversite eğitimi için dünyanın saygın üniversitelerinden olan Boğaziçi Üniversitesi’nde eğitim görmüş ve başarıyla diplomasını almıştır. Mankenliğin yanı sıra profesyonel olarak spor hocalığı yapan Survivor Akın Saatçi muazzam fizik yapısı ile çeşitli dizilerde de yan rollerde boy göstermiş ve dizi tecrübesi yaşamıştır.
Akın Saatçi'nin rol aldığı dizilerin tam listesi şöyle:
1) Uçurum - 2012 {Alex}
2) Deli Saraylı - 2010
3) Proje 13 - 2008 {Can}
4) Adanalı - 2008 {Alex}
5) Baba Ocağı - 2008 {Alp}
6) Kuzey Ruzgarı - 2007 {Akın}
2014 Survivor Ünlüler – Gönüller yarışması 2 Mart 20:00’da STAR TV’den yayınlanacak. Acun Ilıcalı’nun bu sezon da ekranlara bomba gibi düşmesi beklenen Survivor yarışmasında büyük bir heyecan ve rekabet ortamının oluşması bekleniyor.
Survivor Adası’nda yarışacak olan Ünlüler ve Gönüllülerin tam listesi şöyle:
Survivor Ünlüler Takımı : Akın Saatçi, Oyuncular Tolga Karel, Serenay Aktaş, Eda Özerkan, Oyuncu ve Şarkıcı Gökhan Keser, Futbolcu Ahmet Dursun, Komedyen İsmail Baki Tuncer, Voleybolcu Duygu Bal ve Milli Atlet Merve Aydın.

Survivor Gönüllüler Takımı : Mert Palavaroğlu, Turabi Çamkıran, Yiğit Dikmen, Ertunga Gemuhluoğlu, Ekrem Toraman, Berna Sibel Deniz Canbeldek, Sahra Esra Işık, Müge Uzel, Emisa Samanta Mendes Gomes Avcı.

"Survivor Akın Kimdir ?" Sorusu ile ilgili eklemek istedikleriniz varsa aşağıdaki yorum bölümünü kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı