Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

2014 Survivor yarışmacılarından biri olarak öne çıkan Ertunga Gemuhluoğlu Gönüllüler Takımı'nda merak edilen isimlerden biri. Akıllardaki pek çok suale yanıt olacak "Survivor Ertunga" konusu ile ilgili bilgiler yazımızın devamında yer alıyor.

Survivor-Ertunga

Survivor Ertunga Kimdir ?

Survivor heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Survivor Adası'nın Gönüllüler bölümünde yarışacak adaylar da açıklandı. Survivor Gönüllüler Adası’nda yarışacak olan Ertunga Gemuhluoğlu kimdir sorusuna bu yazımızda yanıt vereceğimiz gibi, Gemuhluoğlu’nun hakkındaki bilgileri sizler ile paylaşacağız.

2014 Survivor Gönüllüler Adası’nın erkek yarışmacılarından olan Ertunga Gemuhluoğlu, adanın favori yarışmacıları arasında gösterilmeye başlandı. Yarışmacı hakkında sosyal medya ve tanıtım videosunda belirtilen bilgileri sizler ile paylaşacağız. Gemluoğlu’nun biyografisi ve hayatını kısaca inceleyelim.

Fiziği çok güçlü ;
Survivor Ertunga Gemuhluoğlu, 1978 yılında Ankara’da hayata merhaba dedi. Başkent Ankara’da doğan yarışmacı şu an 36 yaşındadır. Acun Ilıcalı’nın 2014 yılında yeniden başlayacağı Survivor yarışmasında mücadele verecek isimlerden olan Gemuhluoğlu, güçlü fiziği ve atletik vücut yapısı ile adanın şartlarına ayak uyduracak isimlerin başında gelmektedir. Ilıcalı’nın özellikle Gönüllüler Adası için seçmiş olduğu isimlere baktığımızda fizik güçlerinin oldukça fazla olan isimlerden oluştuğunu rahatlık ile söyleyebiliriz. Yarışmacının boyu 1.75 cm iken kilosu ise 72 kg ağırlığındadır. Survivor Ertunga Gemuhluoğlu güler yüzlü ve sempatik tavırları ile sosyal medyada yarışmanın takipçileri tarafından tam not alan isimlerden olmayı başardı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye ile şu sıralarda milyonları ekranlara kitleyen programın yapımcısı Acun Ilıcalı, Mart ayında başlayacak olan 2014 Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışması ile de dev bir yatırıma imza atacak. Kıyasıya bir rekabetin yaşanacağı adada, birbirinden zorlu oyunlar ve sürpriz ödüller yarışmacıları bekleyecek.

Dev yarışma yeniden başlıyor;
Survivor Gönüllüler Adası’nın kaptanı olmasını beklediğimiz Ertunga Gemuhluoğlu, Star TV’de 2 Mart’ta başlayacak Survivor Ünlüler-Gönüller yarışmasında ekranlarda boy gösterecek.

Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasına katılacak isimlerin tam listesi şöyle:

Survivor Ünlüleri;
Oyuncular Tolga Karel, Serenay Aktaş, Eda Özerkan, Oyuncu ve Şarkıcı Gökhan Keser, Futbolcu Ahmet Dursun, Komedyen İsmail Baki Tuncer, Voleybolcu Duygu Bal ve Milli Atlet Merve Aydın.
Survivor Gönüllüleri;
Mert Palavaroğlu, Turabi Çamkıran, Yiğit Dikmen, Akın Saatçi, Ertunga Gemuhluoğlu, Ekrem Toraman, Berna Sibel Deniz Canbeldek, Sahra Esra Işık, Müge Uzel, Emisa Samanta Mendes Gomes Avcı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı