Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

The Walking Dead dizisi heyecan dolu bölümleri ile yayın hayatına devam ediyor. The Walking Dead 4.sezon 15.bölüm fragmanı ile yeni haftadaki bölümünün tanıtımını yapacak. Ancak dizinin geçtiğimiz bölümünde oldukça ilginç olaylar yaşandı. Dizide Tyresee ve Carol karakterlerinin yanındaki iki genç kardeş kız psikolojik olarak dağıldı. Bölümün sonunda biri kardeşini öldürdü ve dönüşmesini bekledi. Bu durumda Carol'da yapılması gerekeni yapmıştı. The Walking Dead 4.sezon 15.bölümde neler olacak diye merak ediyorsanız da yine heyecan dolu bir bölüm izleyeceğiz. Farklı cephelere ayrılan karakterler olduğu için her bölümde bir cephe olarak ele alınıyor. Yeni bölümde de genel olarak her cepheyi göreceğiz. Yürüyen Ölüler 4.sezon 15.bölüm fragmanı olarak da bilinen dizinin yeni hafta tanıtımı merak edenler için yazımızın devamında bulunuyor.

The Walking Dead

Walking Dead 4.Sezon 15.Bölüm Fragman


The Walking Dead 4.sezon 15.bölüm fragmanı yeni haftada yayınlanacak olan yeni bölümü izleyenlerine tanıtacak. Gerilimin ve heyecanın hat safhada olduğu bölümün tanıtımı yayınlandı. Çekimleri tamamlanan The Walking Dead 4.sezon 15.bölüm ile ilgili bilgi ve tüyolar fragmanda yer alıyor.

The Walking Dead 4.Sezon 15.Bölüm Fragmanı


The Walking Dead 4.sezon 15.bölüm ile alakadar edindiğiniz bilgi ve tüyoları yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz. Yine gelecek bölümlerdeki beklentilerinizi de bu başlık altında paylaşabilirsiniz. Bu tarz içerikleri gelecek zamanlarda Güncel Kafa'da "Televizyon" kategorisinde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı