Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Günümüzde pek çok kişi altına yatırım yapmakta ve altın ziynet eşyaları, takılar, aksesuarlar almakta. Tabi ki bu tarz ürünlerde zaman içerisinde kirlenebiliyor ve mat hale gelebiliyor. Tabi ki böyle bir durumda "Altın nasıl temizlenir ?" sorusu akıllara geliyor. Altın takılar veya aksesuarları temizliğine özen gösterilmeli her ürün kullanılmamalı. Tabi ki bu ürünler bazı kuyumcularda temizletilebiliyor ancak kendi yapmak isteyenler için de bu mümkün.
Altin-Temizleme

Altın Takılar Nasıl Temizlenir ?

Sıkça kullanılan yöntem yumuşak bir diş fırçası yardımıyla karbonat yardımıyla temizlemektir. Fakat daha iyi sonuç alacağınız ekstra yöntemlerde mevcut. İnternet üzerindeki araştırmalarımıza göre tecrübelerden yola çıkılarak altın temizleme yöntemi olarak karşımıza çıkan yöntem şöyle : Bir kabın içerisini düzgünce alüminyum folyo ile kaplamanın akabinde içerisine bir bardak su ve iki yemek kaşığı da tuz ilave edin. Güzelce karıştırdıktan sonra altınlarınızı bu karışımın içerisinde 1 ya da 2 saat kadar bekletin. Çıkardığınızda cam bezi gibi bir bezle güzelce temizleyin ve altınlar yeni alınmış kadar parlak ve temiz olacaktır.

Günlük hayatta işinize yarayabilecek ve sizlere faydalı olabilecek pek çok pratik ve özet bilgiyi Guncelkafa.com adresinde "Bilgi" kategorisinde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı