Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Hafta içi her gün yayınlanan bir dizi olarak karşımıza çıkan Aşkın Bedeli 7 Nisan 2014 Pazartesi günü 145.bölümü ile ekranlarda olacak. Aşkın Bedeli 145.bölümü özet ile seyircilere tanıtacak. İlk bölümünden itibaren karakterleri ve senaryosu ile beğeni toplayan dizi yeni bölüm özeti ile seyircilere bölüme dair tüyolar verecek. Nisan ayındaki ilk bölüm olarak literatürde yerini alan Aşkın Bedeli 145.bölüm yine heyecan dolu sahnelerle izleyenleri bir sonraki bölüm için meraklandıracak. Aşkın Bedeli 145.bölüm özeti dizi ekibi tarafından derlenip hazırlandığında yazımızın devamında yerini alacak.

Askin Bedeli

Aşkın Bedeli 145.Bölüm Özeti

Televizyon ekranlarının sevilen dizilerinden biri olarak izleyicilere bölüm özetleri ile tüyolar veren Aşkın Bedeli dizisi 7 Nisan 2014 tarihinde yeni bölümü ile televizyondaki yerini alacak. Bölümün özeti önceden okuyanları 7 Nisan bölümü ile alakadar bilgi ve fikir sahibi yapacak. Aşkın Bedeli 145.bölüm özeti çıktığında yazımızın devamında olacak.

Aşkın Bedeli 145 ;

Yine karakterler arasındaki konuşmalar ve diyaloglar dikkat çeken unsurlardan biri olacak. Poyraz ile ilgili olarak ne yönde olaylar yaşanacak ? Poyraz cephesinde ilerlemeler kaydedilecek. Taner ise, Yaman'ın Sedef'i koruduğuna dair endişe etmektedir. Bunun için Burmalı Asiye, Yaman'ın ağzını aramaya başlar. Yaman, Sedef ve Gülnara'nın oyunu açığa çıkmak üzeredir.

Veda, Cem'i hatasını telafi etmesini ikna etmeye çalışsa da başarılı olamaz. Cem'in başka bir insana dönüşmesi karşısında çaresiz kalan Veda, ona büyük bir ders verecektir. Dicle'nin Betül'le görüştüğünü öğrenen Ferhat çok sinirlenir. Dicle ile konuşmaya giden Ferhat bakalım tüm gerçekleri öğrenebilecek midir ?


7 Nisan Aşkın Bedeli özeti olarak da adlandırılan Aşkın Bedeli 145.bölüm özeti ile ilgili edindiğiniz bilgi ve tüyoları yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz. Televizyona dair bir çok içeriği Guncelkafa.Com'da "Televizyon" kategorisinde bulabilirsiniz.

1 yorum:

Alt Kısım Reklam Alanı