Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Günlük bir proje olan Aşkın Bedeli yeni bölümleri ile yayın hayatını sürdürüyor. Aşkın Bedeli 156.bölüm özeti ile Salı günü yayınlanacak kısmı seyircilere tanıtacak. Her bölümü heyecan dolu ve merakla beklenen Aşkın Bedeli yeni günde 156.bölüm özeti ile sosyal medyada ve çeşitli platformlarda yerini alacak ve bölümden tüyolar aktaracak. Gerek senaryosu gerekse karakterleri ile ekranlara renk katan başarılı dizi hafta içi her gün yayınlanmasına rağmen reyting sıralamalarında öne çıkan projelerden biri. Aşkın Bedeli 22 Nisan özeti olarak da adlandırabileceğimiz yeni bölüm tanıtımı çıktığında bu başlık altındaki yerini alacak.

Askin Bedeli

Aşkın Bedeli 156.Bölüm Özeti

Televizyon ekranlarının sevilen dizilerinden biri olarak izleyicilere bölüm özetleri ile tüyolar veren Aşkın Bedeli dizisi 22 Nisan 2014 tarihinde yeni bölümü ile televizyondaki yerini alacak. Bölümün özeti önceden okuyanları 22 Nisan bölümü ile alakadar bilgi ve fikir sahibi yapacak. Aşkın Bedeli 156.bölüm özeti çıktığında yazımızın devamında olacak.

Aşkın Bedeli 156;

Aşkın Bedeli dizisinin yeni bölümüne dair edinilen tüyolara göre karakterler arasındaki konuşmalar heyecanlı geçecek. Veda'nın Ender'den ayrılacağı haberi eve bomba gibi düşer. Ev halkı Veda'yı bir türlü ikna edemez. Veda ise oğlu Cem'in de kendisiyle gelmesini istemektedir. Cem ise yeni hayatından vazgeçmek istemez. Evdeki olaylı gün sonucunda, Cem annesiyle birlikte gitmeye ikna olacak mıdır ? Ferhat Çin'den getireceği mallarla ilgilenirken, Dicle ise kocasından ayrılabilmek için tek bağlantısı olan kuzenini aramaya karar vermiştir. Fakat Dicle için bu yüzleşme kolay olmayacaktır.

22 Nisan Aşkın Bedeli özeti olarak da adlandırılan Aşkın Bedeli 156.bölüm özeti ile ilgili edindiğiniz bilgi ve tüyoları yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz. Televizyona dair bir çok içeriği Guncelkafa.Com'da "Televizyon" kategorisinde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı