Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Televizyon ekranlarında gördüğümüz yıldızlardan biri olan Ian Somerhalder ile ilgili biyografik bilgilerin yer aldığı bir içerik olan "Ian Somerhalder kimdir ?" konusunda oyuncuya dair merak edilen bir çok soruya yanıt bulabilirsiniz. Özellikle "The Vampire Diaries" yani "Vampir Günlükleri" isimli yabancı dizide "Damon" karakterini canlandıran isim yakışıklılığı ile genç kızların gönlünde taht kuran oyunculardan biri. Gerek canlandırdığı karakterler gerekse oyunculuğu ile beğeni toplayan Ian Somerhalder dizilerin yanı sıra film projelerinde de yer almıştır. Ancak Türkiye'de ve dünya da şu sıralar en çok "The Vampire Diaries" dizisindeki karakter ile öne çıkmaktadır.
ian-somerhalder-kimdir

Ian Somerhalder Biyografisi

Ian Somerhalder 8 Aralık 1978 tarihinde doğmuştur. Şu anda 35 yaşında olan yıldız Louisiana'da dünyaya gelmiş ve orada büyümüştür. Oyuncunun babası Fransız ve İngiliz kökenli biridir. 2 kardeşi vardır. Mankenlik ve oyunculuk yapmaktadır. Şu sıralar Vampir Günlükleri isimli projede yer almaktadır. Türkiye'de de oldukça yoğun bir hayran kitlesi vardır.

Akıllardaki "Ian Somerhalder Kimdir ?" sualine bir de siz cevap vermek isterseniz veya eklemek istedikleriniz olursa aşağıdaki yorum bölümünü kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı