Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Televizyon ekranlarında görmeye alıştığımız isimlerden biri olan Tyler Hoechlin yabancı bir dizi olan Teen Wolf isimli yapımda rol almakta. Bu diziyle birlikte kendine genç bir hayran kitlesi oluşturan Tyler Hoechlin'in Türkiye'de de oldukça yoğun bir fan topluluğu oluşmuş durumda. Genç Kurt yani Teen Wolf isimli diziyi seyredenlerin yakından tanıdığı "Derek Hale" isimli karakteri canlandıran ünlü oyuncu dizide üstlendiği rolle ve karizmatik duruşuyla dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri.

Tyler-Hoechlin-kimdir

Tyler Hoechlin Biyografisi

Tyler Hoechlin 11 Eylül 1987 tarihinde doğmuştur. Amerikalı bir aktördür. California doğumlu bir oyuncudur. Ek olarak profesyonel olarak Beyzbol oynamaktadır. Bir çok beyzbol takımında kendini göstermiştir. 1999 yılında kamera önündeki ilk rolünü üstlenen oyuncu 2014 senesinde Teen Wolf isimli popüler gençlik dizisinde Derek Hale isimli karakteri canlandırmaktadır. Şu sıralar 5.sezon çekimleri süren dizideki başrol diyebileceğimiz isimlerinden biridir. Merak edenler için Tyler Hoechlin'in sevgilisi Brittany Snow'dur.

Tyler Hoechlin ile ilgili eklemek istedikleriniz varsa bizlerle paylaşabilirsiniz. Tyler Hoechlin ve bir çok kişinin biyografik bilgisinin Guncelkafa.Com'da "Biyografi" kategorisinde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı