Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Heyecan ve gerilimin bir arada yaşandığı Aşkın Bedeli dizisinin 203.bölüm çekimleri tamamlandı. Aşkın Bedeli dizisi sıkça takip edenlerin bileceği üzere uzun zamandır ekranlarda olan ve ilk bölümünden itibaren seyirciyi yakalayan projelerden biri. Perşembe günü ekranlara gelecek olan bölüm Aşkın Bedeli 203.bölüm olarak literatürdeki yerini aldı. Aşkın Bedeli 203.bölüm özeti de seyirciye tüyolar ve bilgiler sunacak tanıtım olarak dizi ekibince paylaşılacak. Aşkın Bedeli 203.bölüm özeti dizinin 11 Eylül 2014 Perşembe günü oynayacak bölümünden ip uçları aktaracak.

Askin Bedeli 203

Aşkın Bedeli 203.Bölüm Özeti

Aşkın Bedeli yeni bölümü ile Perşembe günü izleyici karşısında olacak. Bölümde gerilim biraz artacak ve karakterlerin birbirleriyle olan diyalogları dikkat çekecek. Poyraz ile Şimal'in dünya evine girdiklerini öğrenen Sedef ne yapacaktır ? Poyraz evlenerek aldığı riskin farkına varmaya başlayacak mıdır ? Öbür tarafta Betül cephesinde ne gibi gelişmeler yaşanacaktır ? Gülnara karakteri yeni hayatına alışmakta zorlanmaktadır ve aklı hep düşüncelerle meşgul olacaktır.

Aşkın Bedeli 203.bölüm heyecanlı ve şaşırtıcı bir bölüm olacak. Dizi günlük yapımlardan biri olduğu için fragmanları pek sık yayınlanmıyor. Bu yüzden tanıtımlar özetler ile gerçekleştiriliyor. Aşkın Bedeli 11 Eylül özeti aynı zamanda Aşkın Bedeli 203.bölüm özeti olarak biliniyor.

Dizinin yeni bölümüne dair görüş ve düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle ve dizi sevenlerle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı