Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Benim Adım Gültepe dizisi ekranların parlayan yıldızı olarak karşımıza çıkıyor. Dizinin oyuncuları arasında yer alan ven Gül Ali karakterini canlandıran Efe Akercan oyuncu kadrosundaki merak edilen isimlerden biri. "Benim Adım Gültepe Gül Ali kimdir ?" gibi sorular dizi ile birlikte akıllarda canlanmaya başlayınca bizde Efe Akercan'ın biyografisini sizlerle paylaşmak istedik.

Efe Akercan biyografi

Benim Adım Gültepe Efe Akercan Kimdir ? (Gül Ali)

Efe Akercan daha öncede dizilerde yer alan ve kariyerine oyunculukla devam eden genç ve yetenekli bir aktör olarak karşımıza çıkıyor. Dizinin en genç isimlerinden biri olan Efe küçük yaşta sergilediği performansı ile dikkat çekiyor. Genç oyuncu Efe Akercan, 1996 senesinde doğmuş ve öğrenim hayatını Özel Ataşehir Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümünde sürdüren isim şu sıralar okul ve işi bir arada yürütüyor. Genç yaşta okuduğu okulun meslek hayatına atılan Efe Akercan daha önce Merhaba Hayat ve Suskunlar gibi dizilerde rol almış ve Pırtlatan Bal adlı bir tiyatro oyununda performans sergilemiştir.

Son olarak 2014 senesinde Efe Akercan Kanal D'nin reyting getirisi yüksek dizilerinden biri olan Benim Adım Gültepe projesinde Gül Ali isimli karakteri canlandırmaktadır.

Efe Akercan ile ilgili edindiğiniz bilgileri yazımızın devamına ekleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı