Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Yabancı diziler arasında gençlerin hayal dünyasına en çok hitap eden kurgulardan biri olarak karşımıza çıkan Teen Wolf yani Genç Kurt isimli dizi dünya çapında kalitesini ve başarısını kanıtlamış bir yapım. Oyuncu kadrosundan senaryosuna her şeyiyle dört dörtlük bir dizi olan Teen Wolf yeni haftada 4.sezon 12.bölüm ile ekranlarda olacak. Teen Wolf 4.sezon 12.bölüm fragmanı dizinin yeni bölümünde neler olacak diye merak edenler için seyirciye sunuldu. Sosyal medyada ve ekranlarda büyük beğeni toplayan Teen Wolf 4.sezon 12.bölüm fragmanı merak edenler ve izleyemeyenler için yazımızın devamındaki yerini aldı.

teen-wolf-4x12

Teen Wolf 4.Sezon 12.Bölüm Fragman (Sezon Finali)

Yine heyecan dolu bir bölüm bizleri bekliyor. Geçen hafta Scott karakterinin başına gelenlerden olanlar işlendi. Bir Berserker olan Scott'un macera dolu hikayesi izleyenleri adeta ekranlara bağladı. Yeni bölümde de heyecanın doruğa çıktığı sahneler ve efektler seyirciyi bekliyor olacak. Teen Wolf 4.sezon 12.bölüm fragmanı yeni hafta tanıtımı olarak literatüre eklendi.

Teen Wolf 4.Sezon 12.Bölüm Fragmanı (Tanıtım)


Genç Kurt 4.sezon 12.bölüm tanıtımı olarak da bilinen Teen Wolf 4.sezon 12.bölüm fragmanı akıllarda oluşan pek çok soru işaretini de gidermiş oldu. Dizinin sezon finali olan ve "The Broken" olarak adlandırılan bölüm bir hayli merak ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı