Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

İlk bölümüyle ekranlardaki benliğini ön plana çıkaran gerek kurgusu,konusu gerekse oyuncu kadrosu ile beğenilen dizi Güllerin Savaşı 21.bölüm fragmanı ile yeni haftada yayınlanacak bölümden kesitler sunacak. Akıllarda oluşan pek çok suale yanıt olacak dizinin yeni fragmanı oyuncuların özenli çalışmaları sonucunda ortaya çıkacak. Güllerin Savaşı 21.bölüm çekimleri bittiğinde aralardan seçilecek sahnelerle oluşturulacak fragman 29 Kasım 2014 Cumartesi günü yayınlanacak bölümden ipuçları verecek.


Televizyon ekranlarına renk katan projelerden biri olarak yıldızı parlayan Güllerin Savaşı tüm hız kesmeden yayın hayatını sürdürüyor. Sadece Türkiye'de değil kardeş ülkelerden de izleyici potansiyeli olan bu dizinin 21.bölüm fragmanı 29 Kasım'da yayınlanacak bölümünü bizlere tanıtacak. Dizi ekibi tarafınca paylaşılan fragman yeni bölümden kesitler sunacak.

Güllerin Savaşı 21.Bölüm Fragmanı


Güllerin Savaşı 21.bölüm fragmanı ile alakadar edindiğiniz bilgi ve tüyoları yazabilirsiniz. Böylece bölüme dair ipuçlarını seyircilerle paylaşmış olursunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı