Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Televizyon ekranlarının en popüler yarışması olan Survivor 2015'te yani Survivor All Star'da son 10 yılın en iyi yarışmacıları özenle seçilmiş ve Ünlüler - Gönüllüler olarak iki takıma ayrılmıştı. Ünlüler takımı adına seçilen Doğukan Manço daha önceki Survivor'da sergilediği başarılı performans ile gönüllerde taht kurmuş ve All Star içerisindeki yerini almıştı. Birleşme partisini görebilen yarışmacılardan biri olan Doğukan ünlüler takımındaki erkek yarışmacılar arasında favori isimlerden biri olarak görülüyor. Peki merak edenler için kimdir Doğukan Manço bir bakalım.

Survivor All Star Doğukan Manço

Survivor All Star Dogukan Manco
Survivor All Star Doğukan Manço Kimdir ?

Tam adıyla Doğukan Hazar Manço olarak bilinen başarılı yarışmacı bilindiği üzere ülkemizin saygı değer sanatçısı Barış Manço'nun oğludur. Doğum yeri Belçika'nın Liege şehri olarak bilinmektedir. Yaşını merak edenler için hemen söyleyelim, Doğukan 19 Mayıs 1981 senesinde doğmuştur.

Eğitim hayatı Amerika'nın Florida eyaletindeki mimarlık fakültesinde geçti. Öğrenciliğin yanı sıra orada çalışan garsonluktan tutunda servis şoförlüğüne kadar pek çok işe giren Doğu 2000 ve 2008 seneleri arasında hayatını bu şekilde idame ettirdi. Kariyerinde radyoculukta bulunan Doğu, DJ'lik kariyerinde önemli başarılara imza attı. Tuğba Yurt ile birlikte tekrar yaptığı "Sakin Ol" isimli parçayla tüm Türkiye'nin beğenisini topladı.

Hobileri arasında arabalar da olan Doğukan özellikle de motor sporlarından biri olan drift konusunda işi epeyce ilerletmiş durumda. Bu konuda pek çok başarının altında imzası olan Doğukan Manço 2015 Survivor All Star yarışmasında da sergilediği performansla izleyenlerin beğenisini toplamaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı