Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Sosyal medyadan da tanıdığımız Aslı Bekiroğlu, Adı Mutluluk isimli televizyon dizisi ile televizyon ekranlarında adından söz ettirmeye başladı. Sempatik tavırları ve eğlenceli bir kişiliği olan Aslı Bekiroğlu ile ilgili merak edilen pek çok konu var. Öncelikle tanındığı dönemler Vine videoları ile oldu. Sosyal medyada pek çok hayran kitlesi olan ve interaktif bir kullanıcı olan Aslı Bekiroğlu 2015 yılında Adı Mutluluk isimli dizinin oyuncu kadroları arasındaki yerini aldı. Merak edenler için biyografik bilgiler aşağıdadır.

Aslı Bekiroğlu Biyografisi

Aslı Bekiroğlu 19 yaşında ve İstanbul'da yaşıyor. Orta öğretimini İtalyan lisesinde tamamlayan ve yüksek öğretimini Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme Ve Diyetetkik Bölümü ile devam ettirdiği biliniyor. Ancak iyi bir sese sahip olan ve konservatuar eğitimi olan genç isme şarkıcılık mı oyunculuk mu diye sorulduğunda oyunculuğu tercih ettiğini belirtti. Yaşantısına İstanbul'da devam eden Aslı Bekiroğlu 2015 yılında Fox Tv'nin yaz dizilerinden biri olan Adı Mutluluk'ta Sera ismindeki karakteri canlandırmakta. Daha öncede bir kaç dizi de ve televizyon reklamlarında yer alan güzel oyuncu kendi hayran kitlesini oluşturmuş durumda. Her geçen gün daha da artan hayran kitlesi Aslı Bekiroğlu'nun kariyerine emin adımlarla ilerlediğinin göstergesi diyebiliriz. Merak edenler için Aslı Bekiroğlu fotoğrafları yazımızın devamında bulunuyor.

Aslı Bekiroğlu Fotoğrafları

Asli-Bekiroglu-Sera
Aslı Bekiroğlu
Asli-Bekiroglu-kimdir


Adı Mutluluk Sera Kimdir ?

Adı Mutluluk Sera karakterini canlandıran isim Aslı Bekiroğlu'dur. Dizideki karakterle veya Aslı Bekiroğlu ile ilgili eklemek istedikleriniz varsa aşağıdaki yorum bölümünü kullanabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Adı Mutluluk dizisinin Kumral'ı çok güzel.

    YanıtlaSil
  2. Aslı, Adı Mutluluk'ta Sera karakterini canlandırıyor. :)

    YanıtlaSil

Alt Kısım Reklam Alanı