Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Televizyon ekranlarından ve sinema perdesinden de daha önce aşina olduğumuz isimlerden olan Kaan Çakır 2015 yılında yer aldığı dizi projesi Adı Mutluluk ile tekrar gündeme geldi. Adı Mutluluk dizisinin oyuncu kadrosu arasında yer alan isim başarılı bir kariyer sahibi. Tiyatro, sinema ve dizi oyunculuğu ile hayatını idame ettiren Kaan Çakır zaman içerisinde kendine ait izleyici kitlesi oluşturmayı başaran isimlerden. Fox Tv'nin 2015 yaz dizileri arasında olan Adı Mutluluk'ta Vural isimli karaktere hayat verdi. Dizideki önemli karakterlerden biri olan Adı Mutluluk Vural karakteri için senaryo ile uyumlu olarak usta oyuncu Kaan Çakır seçildi.

Kaan Çakır Biyografisi

İstanbul doğumlu olan oyuncu 1 Şubat 1977 doğumlu. 38 yaşında ve evli olan başarılı isim referanslarında pek çok dizi, tiyatro, reklam ve sinema gibi çeşitli projelerde barındırıyor. Eğitim hayatını Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü ile tamamlayan Kaan Çakır sahneyi veya kamera karşısında olmayı meslek edinmiş başarılı isimlerden biri. 2015 yılında Fox Tv'de yayınlanan Adı Mutluluk dizisi ile beraber akıllarda "Adı Mutluluk Vural Kimdir ?" şeklinde sorular beliren sorulara yanıt vermiş olduk. Merak edenler için Kaan Çakır'ın gençlik fotoğrafı ve şimdiki hali yazımızın devamında bulunuyor.

Kaan Çakır Fotoğrafları

Kaan-Cakir-kim
Kaan Çakır
Kaan-Cakir

Kaan Çakır ile ilgili eklemek istedikleriniz varsa yorum bölümünden yazabilirsiniz. Adı Mutluluk dizisinin diğer oyuncularının ve pek çok ünlü ismin kimdir konularını sitemizde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı