Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Adı Mutluluk dizisinin oyuncularından biri olan Onur Alp Sancaktar'ı daha öncede televizyon reklamlarından da tanıyoruz. Ekranlara çok uzak olmayan isim daha önce İstikbal, Eti, Avea ve Axe gibi bilinen markaların reklamlarında yer aldı.

Adı Mutluluk dizisinden önce Aytunç Bentürk Dans Akademi'de dansçı olarak görev alıyordu. Dizi ile birlikte dansa devam eder mi bilinmez... Malum dizi süreleri bir hayli uzun ve oyuncularda günün büyük bir kısmını dizi setinde geçiriyor. Onur Alp Sancaktar'ı biyografik olarak inceleyecek olursak...

Onur Alp Sancaktar Biyografisi

1988 doğumlu ve İstanbul'da yaşıyor. 2015 yılında yayın hayatına başlayan Adı Mutluluk dizisinde Ozan karakterini canlandıran isim başarılı bir performans sergiliyor. Adı Mutluluk projesi Onur Alp Sancaktar'ın yer aldığı ilk dizi projesi olarak biliniyor. Diziyle beraber hayran kitlesini arttırmayı başaran isimlerden biri. Düzgün fiziği ve yakışıklılığı ile dikkat çeken bir isim.

Fırat Doger'in çektiği Onur Alp Sancaktar'ın bazı fotoğrafları merak edenler için yazımızın devamında bulunuyor.

Onur Alp Sancaktar Fotoğrafları

Onur-alp-sancaktar-kimdir
Onur Alp Sancaktar

Onur-Alp-Sancaktar-dizi

"Adı Mutluluk Ozan Kimdir ?" olarak da merak edilen isim Onur Alp Sancaktar ile alakalı edindiğiniz ekstra bilgileri bizlere yazabilirsiniz. Guncelkafa.com'da Biyografi sekmesinde bir çok kişinin kimdir konularını bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı