Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

2015'in yaz aylarında merak edilen isimlerden biri olan Yağızcan Konyalı, Adı Mutluluk isimli dizide yer alıyor. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin ardından Adı Mutluluk'un kadrosuna ismini yazdıran Yağızcan Konyalı Adı Mutluluk dizisinde Zeki karakterini canlandırıyor. Küçük yaşında ekranlara atılan isim başarılı oyunculuğu ile öne çıkan genç isimlerden biri.

Yağızcan Konyalı genç bir isim olmasına rağmen Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde canlandırdığı "Aydın" karakterinde sonra kendi hayran kitlesini de oluşturmayı başaran genç bir oyuncu. Adı Mutluluk projesinde yer aldıktan sonra Yağızcan Konyalı ile ilgili akıllarda oluşan bazı soru işaretlerini gidermek amaçlı Guncelkafa.com'da Biyografi başlığı altında gerekli bilgileri bu başlık altında sizlere sunacağız.

Yağızcan Konyalı Biyografisi


Yağızcan Konyalı, 20 Eylül 1991'de dünyaya gözlerini açmıştır. İstanbul'lu olan Yağızcan, eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü ile tamamlamıştır. Ekranların renkli ve yeni yüzlerinden biri olan isim kariyerinde emin adımlar atıyor ve başarılı projelerde yer alıyor. Merak edenler için oyuncunun fotoğrafları yazımızın devamında bulunuyor.

Yağızcan Konyalı Fotoğrafları

Yagizcan-Konyali-dizi
Yağızcan Konyalı

Yagizcan-konyali-kimdir

Yağızcan Konyalı, Adı Mutluluk dizisinde Zeki karakterini canlandırdığından dolayı dizi hayranları "Adı Mutluluk Zeki kimdir ?" şeklinde de aramalara yer verebiliyorlar. Adı Mutluluk Zeki'yi canlandıran isim Yağızcan Konyalı'dır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı