Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Beni Affet 839.bölüm özeti olarak da bilinen Kasım ayının ilk bölümü için hazırlanan fragman seyirciyle ve dizi hayranları ile ekranlarda paylaşıldı. Beni Affet 2 Kasım 2015 özeti de bölümün öncesinde paylaşıldı.  Yine fragman niteliğinde olan özet okuyanların adeta gözlerinde canlandı.

Günlük bir dizi olmasına rağmen her bölümü merakla beklenen ve heyecan verici olan Beni Affet 839.bölüm özeti merak edenler için yazımızın devamında yerini aldı.

Beni-Affet-dizisi-yeni-sezon
2 Kasım 2015 Beni Affet Özeti

Beni Affet 839.Bölüm Özeti 2 Kasım 2015

Beni Affet 839.bölümde neler olacak diye merak edenlere yönelik özet sizlerle...

Demir, yaşadığı sıkıntılı günleri geride bırakarak, gerçek bir başarı öyküsüne imza atan Bahar'ın sesini herkese duyurmak ister. Fakat Kemal, Bahar'ın bu spesifik durumunu kendi faydasına kullanmakla suçladığı Demir'e ateş püskürür. Şüphesiz Demir bu saldırıya cevapsız kalacak değildir.
Beklediği ölümün akabinde, Cüneyt ile Hasret'in yakınlaşmasını, çözüm yolu olarak gören Feride, daha önceden aynı hikâyeyi yaşamış bir isme ulaşarak, Eylül'ü somut örneklerle inandırmak ister.

2 Kasım 2015 Beni Affet özeti ile alakadar ve bu bölümü ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı