Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet dizisi hafta sonundan önceki son bölümü ile akıllarda pek çok soru işareti ile 858.bölümünü sonlandırmıştı. Ancak dizinin yeni bölümüne dair paylaşılan Beni Affet 859.bölüm özeti bir çok açıdan akıllardaki bu soru işaretlerine cevap oldu diyebiliriz. Karakterlerin kendi aralarındaki diyalogları ve olayların farklı yönlerde gelişmesi Beni Affet 859.bölümü beklemede merak uyandıran etkenler...

Beni Affet 859.bölüm özeti ile beklentileri kısmende olsa karşıladı. Dizinin Pazartesi günü yayınlanacak bu bölümü ile alakadar pek çok tüyo önceden paylaşılan bu özetin içerisinde yer alıyor. Beni Affet 30 Kasım özeti olarak da bilinen dizinin 859.bölüm tanıtımı gerek Facebook sayfalarında gerekse farklı sosyal mecralarda paylaşılmaya devam ediyor. Günlük bir dizi olmasına rağmen her bölümü merak edilen ve birbirinden heyecanlı sahnelerle izleyicilerini ekranlara kilitleyen Beni Affet, yeni bölümü ile yeni haftada ekranlarda olacak. Beni Affet 859.bölüm için yayınlanan özet sizlerle.

Beni Affet 859

Beni Affet 859.Bölüm Özeti

Beni Affet 859.bölümde; Bahar'a aşık olan ve evlenme arzusunda bulunan Demir, İnci ile beraber kurduğu stratejiyi adım adım uygulamaya koyar. Yusuf'un tahlil sonuçlarını değiştirerek, hastalığının ilerlemiş gibi olduğunu göstermek ilk basamaktır. Bahar ise aralarındaki konuya, sonunda Yusuf'u da alet etmekle suçladığı Kemal'e ateş püskürür. Feride'yi öldüren kişinin Nalan olduğunu düşünen Cüneyt, hastanede Nalan'ın boğazına yapışır. Osman Kozan, gözü intikamdan başka bir şey görmeyen Cüneyt'i yanlış bir şey yapmasından vazgeçirebilecek midir?

Hayatının önemli bir parçası olan anne figürünü kaybeden Güneş'i yanında büyütmek isteyen Zühre ve Yıldız'ın hayalleri istedikleri gibi olmaz.

Dizi ile ilgili aramalar : Beni Affet 859, Beni Affet 859.Bölüm Özeti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı