Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

İşte Beni Stilim Yeni Jüri Üyeleri Belli Oldu !

TV 8 kanalının reyting rekortmeni programlarından biri olan İşte Benim Stilim yeni jüri üyeleri ile olan ilk tanıtımını yayınladı. İşte Benim Stilim 2016 yeni jürisi programa dair merak edilen en önemli hususlardan biriydi. Yayınlanan tanıtım fragmanı ile yeni jüri üyeleri izleyicilere tanıtıldı.

iste-benim-stilim-2016-juri-fotografi

Televizyon ekranlarının en popüler moda programı İşte Benim Stilim 2016 yılında güncellenmiş ekibi ile seyircilerinin karşısında olacak. Acun Medya çatısı altında yayın hayatını sürdüren başarılı yarışma programı 2016'ya bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Yeni yarışmacılar, yeni jüri üyeleri, sürpriz isimler ve çok daha fazlası ile izleyenlerinin karşısına çıkacak olan İşte Benim Stilim 2016 televizyon ekranlarında heyecanla beklenen programlardan biri. Her bölümü merak edilen , yarışmacılar arasında geçen diyaloglarla kimi zaman neşenin, kimi zaman gerginliğin kimi zamanda rekabetin yoğun olarak görüldüğü programda bakalım yeni sezonda bizleri neler bekliyor...

Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı programın yeni jürisi; Hakan AKKAYA, Neslihan YARGICI, Uğurkan EREZ ve Ivana SERT olarak belirlendi.

Bilindiği üzere daha önce Nur YERLİTAŞ ve Kemal DOĞULU'nun yer aldığı İşte Benim Stilim programı yeni seneye yeni kadrosu ile girecek. Jüri üyeleri arasına yeni katılan Hakan AKKAYA ve Neslihan YARGICI daha önce de benzer moda programlarında jüri olarak yer almıştı.

İşte Benim Stilim 2016 programında ekranlardan tanıdığımız isimler yer alacak. 2016 İşte Benim Stilim yarışmacılarının kendilerini tanıttığı İşte Benim Stilim 2016 fragmanı yayınlandı. Merak edenler için işte yeni programın yeni tanıtım fragmanı sizlerle...

İşte Benim Stilim 2016 Tanıtım Fragmanı


İşte Benim Stilim 2016 yeni jürisi ve işte Benim Stilim 2016 yeni yarışmacıları seyircilerle bu tanıtım fragmanı ile paylaşıldı. Heyecanla beklenen program TV8 ekranlarında yeni senede yayın hayatına devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı