Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Ekranların en çok reytinge sahip büyük kanallarından biri olan Kanal D yılbaşı özel yayın akışı ile ilgili hazırlıklara başladı. 2016 Kanal D yılbaşı özel yayınları yine eğlence dolu olacak.

Bildiğiniz üzere bir çok kanal yılbaşı özel yayınları ile izleyicilerini ekranlara kilitleyip reyting rekorları kırmak istiyor. Dolayısıyla ünlü isimlerle anlaşmalar yapılıp daha sonra bir yılbaşı yayın akışı hazırlanıyor. Geçen sene Arkadaşım Hoşgeldin ile yılbaşı programı hazırlayan Kanal D unutulmayacak bir yayına imza atmıştı. Bakalım bu sene neler olacak...

KanalD-2016-Yilbasi

2016 Kanal D Yılbaşı Özel

Bu sene Kanal D ile ilgili duyulan bilgilere göre yılbaşı özel programlarından biri "Beyaz Show" olarak biliniyor. Beyaz Show Yılbaşı Özel 2016 programında sürpriz konuklar seyircilerle buluşacak. Yine müzik ziyafeti ve eğlence Kanal D ekranlarındaki yerini alacak. Şuan için Kanal D yılbaşı özel yayın akışı ile alakadar bilgiler bu yönde.

Kanal D ekranlarinda dizi olarak Perşembe akşamı Arka Sokaklar Yılbaşı Özel seyirci ile buluşacak.

1 yorum:

  1. Ben Bilmem Eşim Bilir yılbaşı programını merakla bekliyorum. Geçen sene Kanal D'de harika bir program izlemiştik. Bakalım bu sene nasıl olacak :)

    YanıtlaSil

Alt Kısım Reklam Alanı