Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

TV8 Yılbaşında Hangi Programlar Yer Alacak ?

2016 TV8 yılbaşı özel programları için hazırlıklara başlandı. Her sene reyting rekorları kıran Acun Medya projeleri bu sene de en popülerleri olarak literatürde yerini aldı. Gerek O Ses Türkiye gerek Yetenek Sizsiniz Türkiye gerekse 3 Adam ve İşte Benim Stilim ile birbirinden başarılı programlara imza atan Acun Medya yılbaşı akşamı sürpriz yılbaşı programları ile izleyici karşısında olacak.

Tv8-yilbasi-foto


Televizyon ekranlarında 2016 yılbaşı yayın akışı en çok merak edilen kanallardan biri olan TV8 yeni yıla bomba gibi girecek.  Şuan için sosyal medyada ve sosyal platformlarda İşte Benim Stilim programı ile ilgili dönen bilgiler Justin Bieber'in konuk olacağı yönünde. İşte Benim Stilim Allstar yılbaşı özel bölümünde aynı zamanda finalinde Justin Bieber'in konuk olacağına dair söylentiler mevcut. Henüz net bir şey olmasa da TV8 yılbaşı özel yayın akışına dair en çok merak edilen hususlardan biri buydu.

Gelelim bir diğer merak edilen soruya. "O Ses Türkiye 2016 Yılbaşı Özel Bölüm Olacak Mı ?"

TV8 ekranlarının amiral gemilerinden biri olan O Ses Türkiye yarışmasının yılbaşı özel bölümü bu senede seyirci karşısına çıkması planlanan programlardan biri. Geçtiğimiz seneki yılbaşı özel O Ses Türkiye bölümünde 16 ünlü jüri karşısında performans sergilemişti. Reyting açısından da oldukça iyi sıralarda olan O Ses Türkiye ile ilgili söylentiler şimdilik bu yönde.

2016 TV8 Yılbaşı özel yayın akışı veya O Ses Türkiye 2016 yılbaşı özel programları ile ilgili aktarmak istedikleriniz varsa yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz. Yılbaşı ile ilgili tüm içerikleri ve yılbaşı özel konularını Guncelkafa.com'daki "Yilbasi" etiketinden erişebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı