Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet 27 Ocak özeti Yayınlandı. Beni Affet 900.bölüm özeti olarak da adlandırılan tanıtım okuyanlardan beğeni topladı.

Televizyonun en bilindik ve en popüler projelerinden biri olarak göze çarpan Beni Affet dizisi yeni haftanın son gününde 900.bölümü ile ekranlarda olacak. Beni Affet seyircisinin merakla beklediği dizinin yeni bölümü Çarşamba günü yayınlanacak. Geçen bölümün devamı niteliğinde olan yeni bölüme dair tüyolar ve bilgiler özet ile merak edenlere sunuldu. Beni Affet 900.bölüm özeti yine pek çok soru işaretini ortadan kaldırdı. 27 Ocak Beni Affet özeti olarak da bilinen özet tanıtım amaçlı dizi hayranları ile paylaşıldı.


BeniAffet-728

Beni Affet 900.Bölüm Özet

Beni Affet 900.bölümde Cüneyt ve Feride arasındaki gelişmeler dikkat çekecek. Feride'nin az bir ömrünün kaldığını öğrenen Cüneyt, bunun bir yanlışlık olduğu ve sevdiği kadının yeniden sağlığına kavuşacağı konusunda inançlıdır.

Sultan'ın gelişiyle beraber yaşanan gerginliklerden sonra, Reyhan'la konuşmak isteyen Murat, aldığı cevaplar karşısında şaşkına döner.

Bahar'ın yeniden bebek sahibi olabilmek için geçirdiği operasyondan haberi olan Demir, engellemek için her yolu deneyecektir. İnci'ye boşanma davası açan Kemal, Bahar'ı Demir'den ayrılmaya ikna etme konusunda Kader'den yardım ister.

Hepsi ve daha fazlası Beni Affet 900.bölümde...

Beni Affet 900.bölüm özeti dizinin 27 Ocak 2014 Çarşamba günü yayınlanacak bölümü olarak literatürdeki yerini aldı. Çekimleri tamamlanan dizi yeni bölümleri için gün sayıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı