Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Kısmetse Olur 14 Ocak 2016 fragmanı olarak yeni bölümden tüyolar veren tanıtım haftanın en merak uyandıran konularından biriydi. Kısmetse Olur 74.bölüm merakla bekleniyor. Haftanın finali gelmeden yaşanan pek çok olay var. 14 Ocak 2016 Perşembe günkü tanıtımını gerçekleştirecek. Oldukça sıcak gelişmelerin yaşanacağı bir program olmasının yanı sıra yarışmacılar ekranları başındaki izleyicileri de heyecanlandıran bir yapım. Kısmetse Olur 14 Ocak fragmanı yeni bölümden ip uçları aktaracak. Program ekibi tarafınca önemli sahnelerden hazırlanacak olan tanıtım Perşembe günkü bölümün fragmanı olarak literatürde yerini aldı.

kismetse-olur

Kısmetse Olur 14 Ocak Bölümünde Neler Olacak ?

Kısmetse Olur 14 Ocak bölümünde Erdem ile Melis'in dövme mevzusu yüzünden çıkan tartışmasının hangi boyutlara varacağını hep beraber göreceğiz. Daha  öncesinde yaşanan diskalifiye olayının erkekler ve hanımların evinde ne gibi konuları gün yüzüne çıkaracağı muamma. Ancak yeni bölümde yaşanacak diyaloglar ile ilgili merak edilen çok fazla şey var. Yaşanan bu olaylardan sonra gelişmeler ve bölüme dair tüyolar izleyicilere Kısmetse Olur 14 Ocak fragmanı aracılığı ile aktarılacak.

Kısmetse Olur 14 Ocak Fragmanı (Kanal D)


Kanal D ekranlarında yayınlanan başarılı programın yeni bölüm tanıtımı Kısmetse Olur 14 Ocak 2016 fragmanı televizyonda ve sosyal medyada merak edilen konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Bakalım yeni bölümde bizleri neler bekliyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı