Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Kısmetse Olur isimli evlilik programında dikkat çeken durumlardan biri ise 9 Ocak'ta Ayça'nın tekrar eve girmesinin ardından onu ilk defa kırmızı odaya çağıran Gürkan oldu. Gürkan ve Ayça kırmızı oda da 5 dakika kaldılar ve birbirleriyle bazı konulara yönelik konuştular.

Bildiğiniz üzere Ayça ile Emre daha önce ayrılmış ve Ayça evden ayrılmıştı. Tekrar eve giren Ayça ilk gün Emre ile aralarını düzeltmeye yönelik adımlar atacağının sinyalini vermişti. Fakat Gürkan ile Daniella arasında yaşananların iyiye gitmemesi ile beraber Gürkan'ın Ayça'yı kırmızı odaya davet etmesi ikili arasındaki soğukluğu daha da arttırdı. Akabinde ilişkinin bittiği yönünde sinyaller verildi. Bu durumda akıllara "Gürkan ve Ayça arasında yeni bir aşk mı doğuyor ?" Sorusununu getirdi.

kismetse-olur


Ancak iki taraftan da henüz bu konuya dair bir açıklama gelmedi. Kısmetse Olur evinde ikili ilişkilerde her şeyin mümkün olacağını biliyoruz. Her ikisinin de birbirini tanımaya hakları var. Bakalım diğer yarışmacılar bu duruma nasıl yaklaşacak, fikirleri ne olacak ilerleyen bölümlerde göreceğiz...

Sizce Ayça ve Gürkan aşkı olacak mı ?


Düşüncelerinizi bizlere sunabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı