Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Survivor Furkan kimdir diye merak edenler için oluşturduğumuz bu içerikte genç yarışmacı Furkan Kızılay tanıtılmaktadır. 2017 senesinin en çok beklenen televizyon programlarından biri olan Survivor yeni sezonda yeni yarışmacılarla izleyici karşısında olacak. Survivor Furkan Kızılay yada Survivor Furkan olarak da adlandırabileceğimiz namı-değer "Havuç" katılması kesinleşen yarışmacılardan biri olarak medyaya yansıdı.

survivor-furkan-2017

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği ve bir çok popüler ismin katıldığı, katılmaya devam edeceği başarılı program Survivor'da yer alacak isimlerden biri olan Furkan Kızılay'ı daha önceden ekranlardan tanıyoruz. Küçük yaşta yer aldığı pek çok projenin yanı sıra "Ayrılsak da Beraberiz" ve "Çocuklar Duymasın" isimli projelerde sergilediği oyunculuğun ardından kısa sürede yıldızı parlayan Furkan diziden sonra reklam filmlerinde, yarışmalarda ve dizilerde yer almaya devam etti. Bunların yanı sıra birde albüm yapan Furkan Kızılay ne kadar yetenekli olduğunu da kanıtlamış oldu.

Furkan Kızılay Kariyeri

Furkan Kızılay'ın kariyerine baktığımızda yer aldığı projeler ; Panda Stix Reklamı, 5 Maymun Çetesi, Hayal Köy, Kıvılcım,Ayrılsak da Beraberiz, Emret Komutanım Şah-Mat, Çocuklar Duymasın ve Çocuklar Duymasın'ın yeni versiyonlarında yer aldı. Dizi-film oyunculuğu kariyeri bu şekildeyken Furkan bunlara ek olarak bir de şarkıcılığa kariyer planlamasında yer verdi. 2009 yılında sevenleri ile paylaştığı "Aşksın Sen" isimli albümünde yer alan pek çok şarkı hayran kitlesinin büyümesinde büyük bir etki sağladı. 2014 senesinde "Vura Vura" ve "Ecem" isimli bir single ile müzik listelerine giriş yaptı. Ecem adlı albüm için Doremint- Aydın Sarman ve Burcu Güven ile iş birliği yaptı. 2017 Survivor yarışmasına katılarak ismini Survivor Furkan diye de duyurdu.

Merak edenler için Furkan Kızılay'ın Bütün Albümleri;
  • Aşksın Sen (2009)
  • Herşey Senle (2010)
  • Karamel Kokun (2011)
  • Vura Vura (2014)
  • Ecem (2014)

Survivor Furkan Hakkında

Furkan Kızılay veya Survivor Furkan 30 Kasım 1990 senesinde Türkiye'nin en sevilen ve en popüler şehirlerinden biri olan İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına Kadir Has Üniversitesi Enformasyon Teknikleri bölümünde sürdürmektedir. 2017 Survivor'a katıldığı sıralarda 26 yaşındadır. Ancak 27'den gün almaktadır. Survivor Furkan kaç yaşında diye merak edenlere de böylece detaylı olarak yaş bilgisini de sunmuş olduk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı