Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Yeni dizilerden biri olan Vatanım Sensin 4.bölüm fragmanı ile 17 Kasım 2016 Perşembe günü yayınlanacak olan bölümden kesitler verecek. İlk bölümünden itibaren çok yaratıcı tanıtım fragmanları yayınlayan ve daha ilk bölümü bile yayınlanmadan kendi izleyici kitlesini oluşturan dizi hem senaryosu hemde oyuncu kadrosu ile gönüllerde taht kuran bir yapım olarak ön plana çıkıyor. Epik ve etkileyici bir kurgusu olan projenin başrol oyuncusu olarak tercih edilen isim ise Halit ERGENÇ. Daha önce Muhteşem Yüzyıl projesinde Kanuni Sultan Süleyman karakterini canlandıran başarılı oyuncunun Muhteşem Yüzyıl'dan sonra ekranlara döndüğü ilk proje olan "Vatanım Sensin" bu hafta yeni bölümü ile izleyenlerin beğenisini topladı.

vatanim-sensin-fragmanlari

Vatanım Sensin 17 Kasım Fragmanı (4.Bölüm)

Vatanım Sensin dizisi izleyenlerin de gördüğü üzere Osmanlı İmparatorluğunun son dönemlerini konu edinmiş bir yapım. 17 Kasım 2016 Perşembe günü de Vatanım Sensin 4.bölüm tanıtım fragmanı hayranlarına yeni bölümü tanıtacak. Geçtiğimiz haftanın devamı niteliğinde olan bölümün fragmanı dizi ekibince özen ve itina gösterilerek hazırlandı. Yeni bölümden sahneler kullanılarak derlenen ve hazırlanan Vatanım Sensin 4.bölüm fragmanı yakın zamanda izleycinin beğenisini toplayacak.

Vatanım Sensin 4.Bölüm Fragmanı 17 Kasım



Vatanım Sensin 4.bölüm fragmanı dizinin "Mustafa Kemal" isimli bölümünün devamında yayınlanacak kısımdan kesitler, tüyolar ve ipuçları sunacak. Vatanım Sensin 4.bölümde neler olacak diye merak edenlerin akıllarındaki soru işaretlerini giderecek olan özet niteliğindeki fragman heyecan ve adrenalin dolu. Vatanım Sensin 4.bölüm fragmanı ile ilgili bu başlık altında fikrinizi belirtebilirsiniz.

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümü 17 Kasım 2016 Perşembe günü saat 20.00'da Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı