Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Dün gece saatler 01.30 02.00 sularına geldiğinde Whatsapp, Facebook ve Youtube ile ilgili bir sorun ortaya çıktı. Birden bire bu platformlar yavaşladı ve akabinde erişim engellendi. Genel olarak sosyal ağların çöktüğü şeklindeki yorumlar bazı sözlüklerde, forumlarda ve haber sitelerinde paylaşıldı. Ancak herhangi bir çökme mi yoksa kapsamlı bir güncelleme mi var henüz bilinmiyor.

Whatsapp-Erisim-Yasagi

Sadece bununla da kalmayıp telefon şebekelerinde de aksaklıklar, sorunlar yaşanıyor. Akıllara yeni bir erişim yasağı mı sorusu gelse de henüz bir açıklama yok. VPN kullanarak bu platformlara erişim sağlamaya çalışanlar da sağlıklı sonuçlar alamıyor.

TurkeyBlocks, Türkiye'deki Whatsapp, Twitter, Facebook ve YouTube servislerinin Türkiye saati ile 01.20 civarında kısıtlanmaya başladığının tespit edildiğini duyurdu.

4 Kasım Whatsapp'a Neden Girilmiyor ?


Whatsapp bilindiği üzere Facebook ile aynı şirketin çatısı altında yayın hayatını sürdürüyordu. Türkiye'nin en popüler telefon uygulamalarından biri olan bu platforma 4 Kasım 2016 Cuma günü erişim engeli geldi. Nedeni henüz belli değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı