Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

2017 Victoria's Secret Hangi Kanalda ? Ne Zaman ?

Dünyanın en ünlü bayan iç çamaşırı markası olan Victoria's Secret 2017 senesinden önce yeni ürünlerini tanıtacağı defile için gün saymaya başladı. Birbirinden güzel mankenlerin, modellerin yer aldığı defile her sene olduğu gibi 2017'ye damgasını vuracak. 2017 Victoria's Secret Defilesi bir şov şeklinde olacak.

victoria-secret-fashion-show-2017

Çok büyük bütçelerle seyircilere ve potansiyel müşteri kitlesine tanıtımı yapılan ürünleri birbirinden güzel isimler taşıyacak. Her biri Victoria's Secret mankeni olarak ün yapmış ve yıllardır bu ürünleri başarıyla podyuma taşıyan güzeller bu sene de defile için özel olarak hazırlandı. Gerek spor salonuna giderek gerek diyetlerini aksatmadan yaparak bu defile için hazırlanan mankenlerde özel olarak seçilmiş isimlerden oluşuyor. 2017 Victoria's Secret Defilesi ile ilgili merak edilen bir çok konu var. Bunlardan en çok merak edilen ve bilgi edinilmek istenen konular şu şekilde ;
  1. 2017 Victoria's Secret Defilesi Nerede Yapılacak ?
  2. 2017 Victoria's Secret Defilesi Hangi Kanalda ?
  3. 2017 Victoria's Secret Defilesi Ne Zaman ?

2017 Victoria's Secret Defilesi 5 Aralık 2016'da sergilenecek. Defile Paris'te seyirci karşısına çıkacak. Peki her sene olduğu gibi bu senede konuklar olacak mı diye merak ediyorsanız. EVET ! 2017 Victoria's Secret konukları ; Bruno MARS, Lady GAGA ve THE WEEKEND olarak belirlendi. İzleyenleri pek çok sürprizinde beklediği defile 5 Aralık 2016 Pazartesi günü yayınlanacak.

Daha önceki defile Türkiye'de TLC kanalında seyirci ile buluştu. 2017 Victoria's Secret defilesinin de TLC kanalında yayınlanması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı