Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Adını Sen Koy 70.Bölüm Özeti

Adını Sen Koy dizisi yayınlandığı ilk bölümden itibaren kalplerde yer edinmeyi bildi. Adını Sen Koy 70.bölüm ile 23 Aralık 2016 Cuma günü ekranlarda olacak. Fakat seyircinin merakla ve beğenerek izlediği dizi Adını Sen Koy 70.bölüm özeti ile önceden izleyicisine bölüm hakkında tüyolar sunuyor. 2016 senesinde yayın hayatına başlayan ve başarılı bir reyting çizelgesi ile yoluna devam eden dizi televizyon ekranlarını renklendiren projelerden biri. Adını Sen Koy 70.bölüm özeti ile yeni bölümden ip uçları veriliyor. Yani Adını Sen Koy 70.bölümde neler olacak sorusunu yanıtladı.

Adini-Sen-Koy-70-Bolum
Adını Sen Koy


Adını Sen Koy 70.Bölüm

Adını Sen Koy 70.bölümde neler olacak ?
Zehra için gerçekte Ömer kötü ve nefret edilecek bir kişiyken son dönemlerde Zehra'nın Ömer'e karşı hisleri farklılaşmıştır. Ömer'in kötü bir birey olmadığını kardeşi Ayşe'ye ve Asya'ya düşkünlüğünden anlayan Zehra Ömer'in onlardan bir başkasını seveceğine ihtimal vermez.

Leyla ile Demir ise önemli bir ihale de karşı karşıya gelirler. Demir ise Leyla'yı kapkaççıdan koruduğu ve çantasını geri getirdiği hatırayı anımsar. Leyla'ya ise Demir ile karşılaşmak hiç iyi gelmemiştir. Demir'den kaçan Leyla Demir ile aynı ihaleye katılmak zorunda kalınca kalbi çarpmaya başlar.

Sevim ise Zehra'nın niçin evlendiğini sakladığını herhangi bir sebeten dolayı anlam veremez. Zehra sayesinde kendini kurtardığından emin olan Sevim ise çok neşelidir. Sevim şimdiden Zehra'dan nasıl para koparacağının hesaplarını yapmaktadır.

Ömer ile Zehra cephesinde ise bakalım neler yaşanacak... Hep birlikte göreceğiz. Konuya dair detayları sizlerde bizimle paylaşmayı unutmayın.

Adını Sen Koy 23 Aralık özeti olarak da bilinen 70.bölümün tanıtımı merak edilen pek çok hususu ortadan kaldırmış oldu. Adını Sen Koy 23 Aralık özeti dizinin yeni bölümünden tüyolar verdi.

İçerik Ana Fikri : Adını Sen Koy 70.Bölüm, Adını Sen Koy 23 Aralık Özeti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı