Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Adını Sen Koy 71.Bölüm Özeti Yayınlandı !

Hafta içi her gün yayınlanan Adını Sen Koy dizisi 71.bölüm özeti ile yeni haftanın ilk günü ekranlarda olacak bölümden tüyolar verdi. Adını Sen Koy 71.bölüm özeti dizide Pazartesi günü neler olacağına dair bilgileri takipçilere aktardı. Sosyal medyada ve ekranlarda merak edilen özet geçtiğimiz günlerde izleyicilerle paylaşıldı. Adını Sen Koy 71.bölüm özeti aynı zamanda dizinin 26 Aralık tanıtımı olarak literatürde yerini aldı.

adini-sen-koy-71-bolum-fotografi
Adını Sen Koy


Adını Sen Koy 71.Bölüm

Adını Sen Koy 71.bölümde neler olacak ?

Ömer karakteri Sevim'in kapılarına kadar gitmesinin en büyük sebebi olarak Zehra'yı bilir. Zehra ise hiç bir şekilde Sevim'in konağa kadar nasıl geldiğine anlam veremez. Yasemin karakteri Sevim'in ablasını izlediğini belirtir. Zehra kendini çok zor bir durumun içerisinde bulur. Zehra her ne kadar çaresizliğe düşse de Ömer'in desteğini sürekli yanında görür. Sevim'in ne kadar bilgisi olduğunu öğrenmek için mahalleye giden Zehra ise kötü son ile karşılaşır zira Sevim'i durdurmak artık imkansız gibidir. Leyla karakteri ise Demir ile yürüttükleri planda Demir'den uzak durmaya çalışsa da kader sürekli onları bir araya getirmektedir.

Zehra Sevim'in evi bulması ile artık asıl tehlikenin Alev olduğunu unutmuştur. Alev ise çok önemli bir iz peşindedir. Zehra ve Ömer Sevim'i kontrol altına almaya ve oyunu devam ettirmeye çalışırken Alev'e karşıs savunmasız yakalanmıştır.

Koray ise her ne olursa olsun artık Yasemin'e aşkını anlatmak için kendini toplar. Yener ise Beton'un garip tavırlarına anlam vermeye çalışır. Beton karakteri birine aşık olur. Bakalım hangi ikili arasında geçen diyaloglar izleyenleri şaşkına çevirecek... Yine heyecan dolu bir bölüm seyircileri bekliyor.

Adını Sen Koy 26 Aralık özeti olarak da bilinen dizinin yeni hafta tanıtımı 71.bölümden ip uçları aktaracak. Seyircilerin aklındaki soru işaretlerini giderecek olan Adını Sen Koy 71.bölüm özeti ile ilgili eklemek istedikleriniz varsa bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı