Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet 1083.Bölüm Özeti Yayınlandı !

Beni Affet fırtınası hafta içi her gün yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Beni Affet 1083.bölüm özeti dizinin 26 Aralık 2016 tarihinde ekranlarda yayınlanacak bölümünün tanıtımı olarak izleyicilere sunuldu. Sosyal medyada Beni Affet hayranlarınca paylaşılan özet dizi ekibince hazırlandı. Günlük bir dizi olduğu için Beni Affet 1083.bölüm fragmanı yerine dizinin özeti ile tanıtım yapılıyor. Dolayısıyla Pazartesi günü yayınlanacak bölümün tanıtımı da Beni Affet 1083.bölüm özeti olarak paylaşıldı.

Beni-Affet-1083-Bolum-Fotografi
Beni Affet


Beni Affet 1083.Bölüm

Beni Affet 1083.Bölümde Neler Olacak ?

Cüneytk karakteri hastanedeki ameliyat olaylarından sonra dinlenme ihtiyacı hisseder. Diğer yandan Feride karakteri ona baskı yapan Zühre'den kurtulmanın bir yolunu henüz bulamamıştır ve Sedat ile arasında geçenleri belirtmek, söylemek durumundadır. Zühre anlatılanları duyduğunda çılgına döner. Osman karakteri ise Zühre ile ilgili bir tuhaflık olduğunu anlar. Osman ise tüm aileyi kötü yönde etkileyecek olan o durum ile ilgili detayları duyabilecek mi tam bir sır...

Sosyal hizmetler çalışanının, Yusuf'un Bahar'da kalması için yazdığı rapor sonrası Bahar ile Onur'un mutluluğu görülmeye değer gerçekten de. Şahin ise Bahar ve Onurun aşkına inandığını söyleyerek Onur'dan af diler. Bahar ise Onur'a olan hisleriyle yüzleşemez ve Onur'a ters davranır. Olaylar kötü gelişmeye başlar birden bire.. Onur bu durumu daha fazla kaldıramaz ve evi terk eder. Ancak Demir’in belalıları Bahar'ın yanına gelir ve beklenmedik bir gelişme yaşanır. Mahir ve Ceylan'ı ise zorlu bir yüzleşme bekler.

Beni Affet 26 Aralık özeti olarak da bilinen bu tanıtım Pazartesi günkü bölümden tüyolar sunuyor. Dizi takipçileri olarak Beni Affet 1083.bölüm özeti konusuna eklemek istedikleriniz olursa konu altındaki panelden yazabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı