Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

İşte Benim Stilim yarışması senelerdir ekranlara gelen ve hem jürisi hem yarışmacıları ile beğeni toplayan bir moda programı. Takipçilerinin de bildiği üzere her hafta zayıf stile sahip olan bir kişi eleniyor. Birinci olma yolunda emin adımlarla ilerleyen yarışmacılar ise programda hem para ödülleri hemde birinciliği elde ederek tarzlarını ya da stillerini tasdiklemek istiyor. 11 Aralık 2016 Pazar günü elenecek isim saat 15.00'da başlayacak programda belli olacak.

11 aralik iste benim stilim
İşte Benim Stilim


İşte Benim Stilim 11 Aralık Kim Elendi ?

İşte Benim Stilim 11 Aralık programında yarışmacılar yine birbirinden güzel kombinasyonlara imza attı. Hepsi çok şık hepsi çok tarzdı ancak stili diğerlerine göre daha zayıf olan isim programa veda edecek kişi olarak 11 Aralık 2016 Pazar günü belirlenecekti. Birbirinden güzel ve birbirinden tarz yarışmacılar podyuma çıkıp performans sergiledi. Jüri üyelerinin kendi aralarında seçtiği en tarz isim de en zayıf tarz sahibi olan isimde belirlendi.

Ek olarak bu programla ilgili sansasyonel bir iddia ortaya atılmıştı. Kerimcan Durmaz'ın kovulduğu, jürilikten çıkarıldığı yönünde söylentiler ortaya çıkmıştı ancak henüz bununla alakadar bir açıkla hiç kimseden gelmedi. Bu durumda gösteriyor ki Kerimcan Durmaz İşte Benim Stilim yarışmasında jüri üyeliği yapmaya devam ediyor.

11 Aralık 2016 Pazar günkü İşte Benim Stilim Gala Gecesi'nde konsept olarak "Roman Kültürü" işlendi. Yarışmacılar Roman kılığında tarzlarını sergiledi. Bu konsepte jüri üyeleri de uydu.

İşte Benim Stilim Elenen Yarışmacı


"İşte Benim Stilim Kim Elendi ?" diye merak edenler için bu sorunun cevabı programın sonunda belli olacak. Bekleniyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı