Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Mass Effect Andromeda Sistem Gereksinimleri Belli Oldu !

Mass Effect tutkunlarının beklediği Andromeda oyununun çıkış tarihi kısmende olsa belli oldu. Mass Effect Andromeda 2017 yılında piyasa sürülmesi beklenen en popüler oyunlardan biri. 21 Mart 2017'de oyun severler ile buluşacak olan Mass Effect Andromeda'nın sistem gereksinimleri de belli oldu. Mass Effect Andromeda sistem gereksinimleri minimum ve önerilen sistem gereksinimleri olarak iki şekilde paylaşıldı. Tabi ki bizim tavsiyemiz oyundan tat almanız yönünde olacak. Dolayısıyla önerilen sistem gereksinimlerini baz alacağız.
Mass-Effect-Andromeda-Sistem-Gereksinimleri
Mass Effect Andromeda


Mass Effect Andromeda Sistem Gereksinimleri Nelerdir ?

İşletim Sistemi: Win 10 64 Bit
İşlemci: Core i5-4430 3.0GHz veya Phenom II X6 1090T
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 670 veya Radeon R9 280
DirectX: Sürüm 12
Gerekli Boş Alan: 55 GB

Mass Effect Andromeda oyununun ihtiyaç duyduğu önerilen sistem gereksinimleri bu şekilde oyun severler ile paylaşıldı. Oyunla ilgili olarak aktarabileceğimiz; gerek efektleri gerek konusu gerekse yapısı açısından 2017'de heyecanla ve merakla beklenen 10 oyundan biri arasına ismini yazdırdı diyebiliriz. Türkiye'de şuan için satış fiyatı ise 109 TL olarak görünüyor. Eklemek istediklerinizi aşağıdaki yorum panelinden "Anonim" kullanıcıyı seçerek yazabilirsiniz.

Özetle oyunun önerilen sistem gereksinimleri yukarıda verildiği gibi. Ama minimum sistem gereksinimlerini merak edenler içinse buraya ekliyorum arkadaşlar...

İşlemci: Core i3-560 3.3GHz or Phenom II X4 805
Bellek: 4 GB
Ekran Kartı: GeForce GTX 650 Ti veya Radeon HD 6850 (1 GB)
İşletim Sistemi: Windows 7 64 Bit
Gerekli Boş Alan: 55 GB

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı