Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Tv8 2017 Yılbaşı Özel

Tv8 en eğlenceli yayınları ile açıldığı günden bugüne kadar izleyicileri ekranlara bağlamayı bildi. Eğlenceli yayın akışı ve sevilen isimlerin programları ile televizyon ekranlarını renklendiren kanal 2017 yılbaşı özel programı ile de çok konuşulacak gibi duruyor. Daha önceki yılbaşı programlarının hepsi birer fenomen haline gelen Tv8 kanalının yeni senedeki yılbaşı programı çok merak ediliyor.

Daha öncelerde Yetenek Sizsiniz Türkiye, 3 Adam, O Ses Türkiye ve konserlerden oluşan yılbaşı programları Tv8 ekranlarında yer almıştı. Bu senede merakla beklenen yılbaşı programı O Ses Türkiye oldu. O Ses Türkiye'de Sibel Can, Murat Boz, Hadise ve Athena yılbaşı akşamında performans sergileyecek.

tv8-yilbasi-2017

3 Adam 2017 Yılbaşı Özel O Ses Türkiye Skeci Olacak Mı ?

Bir klasik haline gelen 3 Adam O Ses Türkiye skeçleri özellikle yılbaşı günleri gündeme damgasını vuruyor. İzleyenleri kahkahaya boğan 3 Adam yılbaşı özel skeci O Ses Türkiye'de bu sene yer alacak mı sorusunun henüz net bir cevabı yok. Fakat programda izleyiciyi bir çok sürpriz bekliyor. Bu sürprizlerden biri de O Ses Türkiye 2017 yılbaşı 3 Adam skeci olabilir...

Eklemek istediklerinizi aşağıdaki yorum panelinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı