Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

2017 Survivor Elif Şadoğlu Kimdir ?

2017 Survivor Elif Şadoğlu, Gönüllüler Takımının tanıtım fragmanında en dikkat çok dikkat çeken isim oldu. Örgülü saçları, atletik fiziği ve kasları ile Survivor'a ne kadar hazır olduğunu gösteren yarışmacı "Herkes şampiyon olabilir ama benim olmadığım yerde !" diyerek rakiplerine gözdağı verdi.Doğal olarak bayan yarışmacılar arasında 2017 Survivor Elif'ten beklenti yüksek durumda. Gönüllüler Takımında performans sergileyecek olan Elif Şadoğlu ile ilgili merak edilenler yazımızın devamında yer alıyor. "Survivor Elif Şadoğlu kimdir ?" sorusunun yanıtı yazımızın devamında yer alıyor.

2017Survivor-Elif-Sadoglu
Elif ŞADOĞLU


Survivor Elif Şadoğlu

Elif Şadoğlu'nun öncelikle kariyeri dikkat çekiyor, Türkiye'de fitness üzerine bir kariyer inşa eden Elif bir çok kez yurt dışında ülkemizi temsil etmiş. Kariyerinde 2014 TVG ve Fitness yarışmasında aldığı şampiyonluk yani birincilik derecesi başarılı kariyer adımlarından biriydi. 2016 Dünya şampiyonu ve 2016 Avrupa şampiyonu dereceleriyle ile de bir kez daha yaptığı işte ne kadar başarılı olduğunu göstermiş oldu. Voleybol, yüzme, hentbol ve atletizm ile spor hayatını sürdürmekte olan Elif Şadoğlu aynı zamanda Zumba ve Cycle GX Türkiye'nin en önemli eğitmenlerinden biri. 2017 senesinde Survivor'a katılan Elif Şadoğlu Gönüllüler Takımı içerisinde kendini gösterecek. Edindiği başarılar ve görüntüsü itibari ile diğer yarışmacılardan ayrılan Elif Şadoğlu'ndan Survivor oyunlarında beklenti büyük...

Elif-Sadoglu-Resim-Foto
    Elif Sadoglu İle İlgili Merak Edilenler
  1. Kilosu : 52
  2. Boyu : 1.68
  3. Yaşı : 27 yaşında. (Doğum Tarihi : 27 Aralık 1990)
  4. Nereli : İstanbul
  5. Instagram Adresi : @elifsadogluofficial

1 yorum:

  1. Survivor 2017'de başarılı bir yarışmacı olacağına inandığım bir isim. Elif Şadoğlu'nun güçlü vücudu ve atletik fiziği Survivor oyunlarında Gönüllüler takımına bir artı sağlayacaktır.

    YanıtlaSil

Alt Kısım Reklam Alanı