Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

2017 Survivor Gökhan Gözükan Biyografisi

Survivor her sene olduğu gibi bu senede Ünlüler ve Gönüllüler takımları olarak iki farklı adada geçecek. Gönüllüler yarışmacılarından biri olarak seçilen Gökhan Gözükan'da 2017 Survivor tanıtım fragmanında iddialı bir giriş yapan isimlerden biri. Tanıtımda "Size savaşmayı öğretebilirim ama cesareti asla !" sloganı ile yer aldı. Tv8 ekranlarının fenomen yarışmalarından biri olan Survivor 2017'de kendini gösterecek, performans sergileyecek olan yarışmacıya dair merak edilenleri bulabileceğiniz bu yazıda "Survivor Gökhan Gözükan Kimdir ?" sorusunu da yanıtlamış olacağız.

Survivor-Gokhan-Gozukan-2017
Gökhan GÖZÜKAN


Survivor Gökhan Gözükan

Gökhan Gözükan mesleği açısından sektörde tanınan bir isim. Çünkü boksun yanı sıra modellik ve dizi oyunculuğu da yapan Gökhan fiziği ve duruşuyla da dikkat çeken bir isim. Uzun saçlı, uzun boylu ve atletik bir fiziğe sahip olan Gökhan 2017 Survivor yarışmasında Gönüllüler takımı içerisinde yer alıyor. Gökhan Gözükan ile ilgili merak edilen bilgilere bakacak olursak ; Survivor Gökhan 34 yaşında, 1.92 boyunda ve 86 kilo. Kariyerine bakıldığında daha öncelerde fotomodellik ve dizi oyunculuğu da dikkat çekiyor. Hatta televizyon ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan "Kaderimin Yazıldığı Gün" isimli projede de yer almış. Survivor Gökhan Gözükan ada hayatındaki ve oyunlardaki performansı ile merak edilen bir isim. Gönüllüler takımının tanıtımında ilk sırada karşımıza çıkan ve sloganını paylaşan Gökhan Gözükan ile ilgili edindiğiniz bilgileri yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Gokhan-Gozukan-Survivor

Survivor 2017'ye dair merak ettiklerinizi ve yarışmacıların kimdir konularını Guncelkafa.com'da "Survivor" kategorisinde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı