Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

SURVIVOR SEDA DEMIR KIMDIR ?

Televizyonun en sevilen macera ve aksiyon yarışmalarından biri olan Survivor 2017'de yep yeni isimlerle ekranlarda olacak. Survivor Seda daha önce çeşitli reklam ve dizi projelerinde yer almış ekran yüzlerinden biri. Seda Demir 21 Ocak 2017'de izleyici ile buluşan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler Takımı kadrosunda yer alıyor.

Biyografik olarak baktığımızda Seda Demir, 8 Mart 1983 İstanbul'da doğmuş Türk kökenli dizi,film ve reklam oyuncusudur. Dizi tutkunları onu Yaprak Dökümü Sedef olarak da tanır. 2007 - 2010 seneleri arasında kariyer çizgisindeki en büyük adımlarından biri olan Yaprak Dökümü dizisinde üstlendiği Sedef rolüdür.

Daha detaylı olarak kariyerine göz attığımızda ise Seda Demir'in fuar hostesliği, figüranlık gibi görsellik, bilgi ve beceri gerektiren işlerde yer aldığını görüyoruz. Çevresinin de etkisiyle ajansa kayıt olan Seda Demir'in ünlü olmayla ilgili attığı ilk adım İş Bankası reklam filmi oldu. İş işi getirdi ve farklı reklam projelerinde yer aldı. Akabinde kariyerinin ilk televizyon dizisi deneyimi olan Yaprak Dökümü isimli projede yer aldı ve bilinirliği bu diziden sonra arttı. Yaprak Dökümü'nde yeteneğini gösteren Seda Demir 2011 senesinde Yıldız Masalı isimli dizide ve 2013 yılında da Beren Saat'in başrol olarak yer aldığı İntikam dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı. (İntikam Sude karakteri) 2014 senesinde Beyaz Karanfil (Elif karakteri), 2015 senesinde ise Evlenmeden Olmaz(Ayşe karakteri) isimli dizide rol aldı.

survivor-seda
Seda DEMİR

2017 Survivor Seda

2017 senesinde ise Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu başarılı yarışma programı, Survivor Ünlüler Gönülüler'de Ünlüler Takımı tarafına ismini yazdırdı. Survivor Seda olarak da anılmaya başlanan başarılı isim Seda Demir bu programdan sonra hayran kitlesini arttırmayı başardı.

2017 Survivor Seda kimdir diye merak eden ziyaretçilerimize bilgi vermeye yönelik oluşturduğumuz bu içerikte Survivor Seda Demir ile ilgili pek çok bilgi yer alıyor. Eklemek istedikleriniz olursa konu altındaki yorum panelini kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı