Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Pazarlama Türkiye Web Analytics Etkinliği 21 Şubat 2017'de katılımcıları ile buluşacak. Pazarlama dendiğinde akla gelen bir kaç markadan biri olan Pazarlama Türkiye gerek içeriği gerekse etkinlikleri ile marketing sektöründe adından söz ettirmeyi başarıyor. Son zamanlarda iyi bir ivme alan ve pek çok rakibini geride bırakan bir platform olarak literatüre ismini yazdıran Pazarlama Türkiye başarısını etkinliklerle de taçlandırıyor.

Web-Analytics-PazarlamaTR

Pazarlama Türkiye Web Analytics Etkinliği Hakkında

Analytics Akademi’nin de katkıları ile düzenlenen Influencer Days – Web Analytics, Pazarlama Türkiye Kurucusu Ender Satıcı’nın, panel öncesi ; “Pazarlama Türkiye’nin Girişim Serüveni” hakkında yapacağı konuşma ile başlayacak, ardından Natro Segment Marketing Associate Burkay Yapağcıoğlu’nun moderatörlüğünde; RevolutionDM CEO'su Yılmaz Bozan, Plan B Media VP of Performance Marketing Cemil Toksöz ve HYPE Web Analyst & Conversion Optimization Expert Mustafa Esad Tatlıpınar’ın katılacağı panelde Web Analytics konusu ele alınacak.

Herkesin katılımına açık olan ve ücretsiz olarak gerçekleşecek olan etkinlik , Koç Kuluçka Merkezi’nde 21 Şubat Salı günü saat, 18:30-21:00 arasında gerçekleşecek.

    Web Analytics Etkinlik Akışı
  • 18:30-19:00 – Networking
  • 19:00:19-15- Pazarlama Türkiye Girişim Serüveni – Ender Satıcı
  • 19:15-21:00- Influencer Days- Web Analytics

Pazarlama Türkiye Web Analytics Etkinliği için Buraya Tıklayarak kayıt olabilirsiniz. Ücretsiz kaydınızı yaptıktan sonra etkinlikte sizlerde yerinizi alabilirsiniz. Analiz ve raporlama konusunda bir çok konunun ele alınacağı bu etkinlikte aynı zamanda bir girişimcilik öyküsü olan Pazarlama Türkiye'nin de hikayesi anlatılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı