Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Tv8 Survivor 18 Şubat 2017 fragmanı ekranlarda seyirci ile buluştu. Fragmanı izleyenler yine heyecan dolu dakikalara şahit oldu. 18 Şubat 2017 Survivor fragmanında Cumartesi günü neler yaşanacağına dair tüyolar verildi. Program ekibince itina ile hazırlanan tanıtım izleyenlerden beğeni topladı. Survivor Yiğit elendikten sonra Gönüllüler tarafında ikili diyaloglar dikkat çekmeye başladı. Özellikle Gökhan Gözükan ve Erdi'nin konuşmaları ön plana çıktı.
Survivor-17-Subat

Survivor 18 Şubat Fragmanı

Survivor 21.bölüm tanıtım fragmanı olarak da bilinen 18 Şubat 2017 Survivor fragmanı yeni bölümden tüyolar verecek. Açlıkla beraber Survivor yarışmacılarının her geçen günü daha da zorlaşıyor. Bir gün önce yayın hayatına başlayan Survivor 2017 Tv8 ekranlarında reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Ada hayatına alışmaya çalışan yarışmacılar ada koşulları kadar birbirleriyle de mücadele ediyor. Survivor 21.bölüm fragmanı da Cumartesi günü ekranlarda olacak 18 Şubat 2017 tarihindeki bölümü izleyicilere tanıtıyor. Survivor 18 Şubat fragmanı olarak da bilinen tanıtım yazımızın devamında yer alıyor.

18 Şubat 2017 Survivor'da Neler Olacak ?


18 Şubat 2017 Survivor fragmanı yayınlandığında bu başlık altında yerini aldı. 18 Şubat 2017 tarihindeki yeni bölüm ile ilgili de bilgi alış-verişi için oluşturduğumuz bu konuda aşağıdaki yorum bölümünden görüş ve düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı