Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Survivor Bulut kimdir diye merak edenlere yönelik oluşturduğumuz bu içerikte Survivor Bulut hakkında pek çok biyografik bilgiyi edinebilirsiniz. Survivor Eser'in ada şartlarına dayanamamasının ardından Gönüllüler takımı eksi bir kişi ile yoluna devam ediyordu. Ancak öncesinde Acun Ilıcalı bu durumun dezavantaj sağlamayacağını belirtmişti ve giden Eser West'in yerine yeni bir yarışmacı ekleneceğini acil durum konseyinde belirtmişti. 18 Şubat 2017 Cumartesi günü oyunlardan sonra yapılan bir konsey ile adadaki yarışmacılara tanıtılan Bulut gönüllüler takımında yarışacak.

Survivor-Bulut-Foto

Survivor Bulut Kimdir ? Survivor Eser Yerine Gelen Yarışmacı Kimdir ?

Survivor Bulut adaya Eser West'in yerine katılan yarışmacı olarak Survivor literatüründe yer aldı. Erkek adaylardan biri olarak Gönüllüler takımına eklenen Bulut pek çok zorluğa göğüs gereceğini kabul ederek Eser West yerine zorlu yarışa dahil oldu. İlk haftalarda ada hayatına adaptasyon sürecinde zorlanabilecektir ancak zaman içerisinde ada koşullarına, oyunlara ve ödüllere konsantre bir şekilde Dominik Cumhuriyeti'nde hayatını idame ettirecek.

Survivor Bulut Özdemiroğlu

  • Yaşı : 29
  • Boyu : 1,79
  • Kilosu : 82
  • Doğum Yeri : İstanbul
  • Mesleği : Blogger
Gözaltı Bulut Özdemiroğlu, yarışmanın farklı tarza sahip isimlerinden biri. Blogger olarak blog yazıları ile hayatını idame ettiriyor ve 28 yaşında. Yıllarca futbol oynamış, 2 gastronomi, 4 yıl ise grafik tasarım okumuştur.

Survivor Bulut Özdemiroğlu, Gözaltı yarışmasından Survivor'a kadar gelen isimlerden biri oldu. Survivor Bulut ile ilgili aşağıdaki yorum bölümünden görüş ve düşüncelerinizi ekleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı