Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Eser West Diskalifiye Oldu Mu ?Survivor 'da oyunlar ve açlık yarışmacıları etkilemeye başladı. Ödül oyunlarının getirileri açlık ihtiyacını gidermeyince kan şekerleri iyice düşen yarışmacılar arasında tatsız olaylar yaşanmaya başladı. Survivor Fatih ve Eser West arasında yaşanan gerilim tartışmaya dönüştü.

Basında yer alan haberlere göre Survivor Fatih ve Eser West arasında büyük bir söz dalaşı çıktı ve olaylar fiziksel temasa kadar gitti.

2017-Survivor-ESER-Diskalifiye

12 Şubat Survivor Eser West Diskalifiye Mi Oldu ?

Edinilen bilgilere göre kavganın çıkış noktası Survivor Eser West'in Fatih'e yaptığı bir hareket.12 Şubat 2017 tarihinde ekranlara gelecek olan bölümde Eser West'in bu hareketinden sonra yaşanan olaylar akabinde Acun Ilıcalı'da olaya el atıyor ve ciddi uyarılar sonucunda Survivor Fatih'in diskalifiye olduğu söyleniyor.

Survivor Eser'in ada hayatı devam ederken söylentilere göre Acun Ilıcalı çok sevdiği BL4 tarafından gelen Fatih'e arkadaş kontenjanı da kurtarmayacağının sinyalini verdi. Bu sinyali her kim olursa arkadaşımız da olsa tolerans tanımıyoruz diyerek Fatih'in eleneceği sinyalini verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı