Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Adını Sen Koy 121.Bölüm Özeti Yayınlandı !

Hafta içi her gün yayınlanan Adını Sen Koy dizisi 121.bölüm özeti ile yeni haftanın ilk günü ekranlarda olacak bölümden tüyolar verdi. Adını Sen Koy 121.bölüm özeti dizide Pazartesi günü neler olacağına dair bilgileri takipçilere aktardı. Sosyal medyada ve ekranlarda merak edilen özet geçtiğimiz günlerde izleyicilerle paylaşıldı. Adını Sen Koy 121.bölüm özeti aynı zamanda dizinin 6 Mart tanıtımı olarak literatürde yerini aldı.

adini-sen-koy-6mart
Adını Sen Koy


Adını Sen Koy 121.Bölüm

Adını Sen Koy 121.bölümde neler olacak ?


Zehra karakteri, Alev ile Ömer’i otelde görmüş ve şoka gitmiştir. Alev’in Ömer’i kendine doğru çeken tuzağı işe yaramıştır. Zehra ise hem utanmış hem de kendine kızmıştır. Özür dileyip Alev ve Ömer’in yanından kaçar gibi gider. Ömer de Zehra'nın arkasından gider. Ömer, Zehra’ya açıklama yapmaya çalışır ama Zehra bunun kendisini ilgilendirmeyeceğini söyler. İkili arasında yaşanan gerginlik arabanın bitmesiyle daha da tırmanır. Ömer arabaya benzin almak için gider ama döndüğünde Zehra'yı bulamaz.Ömer her türlü önlemi almış ancak Yener'i durdurmak için hiç biri fayda etmemiştir. Ne yapıp edip bir yolunun bulan Yener Ömer ile Zehra gezintiye çıkmışken takip eder ve gizlice yaklaşır. Daha Önceki tecrübelerinden de hareketle Ömer'e gözükmez ama maksadı Zehrayı alıp kaçırmaktır. Peki Zehra ne yapacak? Yener'i birden görünce nasıl bir tepki verecek?

Adını Sen Koy 6 Mart özeti olarak da bilinen dizinin yeni hafta tanıtımı 121.bölümden ip uçları aktaracak. Seyircilerin aklındaki soru işaretlerini giderecek olan Adını Sen Koy 121.bölüm özeti ile ilgili eklemek istedikleriniz varsa bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı