Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Adını Sen Koy 127.Bölüm Özeti (20 Mart Tüyoları)

Hafta içi her gün yayınlanan Adını Sen Koy dizisi 127.bölüm özeti ile yeni haftanın ilk günü ekranlarda olacak bölümden tüyolar verdi. Adını Sen Koy 127.bölüm özeti dizide Pazartesi günü neler olacağına dair bilgileri takipçilere aktardı. Sosyal medyada ve ekranlarda merak edilen özet geçtiğimiz günlerde izleyicilerle paylaşıldı. Adını Sen Koy 127.bölüm özeti aynı zamanda dizinin 20 Mart tanıtımı olarak literatürde yerini aldı.

adini-sen-koy-7mart
Adını Sen Koy


Adını Sen Koy 127.Bölüm

Adını Sen Koy 127.bölümde neler olacak ? 
Yener gitmiştir; fakat henüz Ömer ve Zehra'nın hayatını dağıtmayı etmeyi başarmaktadır. Mehtap Yener'in evraklarının arasında Ömer ve Zehra'nın evliliğini zora sokacak belgeler bulur. 
Yener Sevim'den Zehra'nın  kimliğini almış ve nikah işlemlerini başlatmıştı; ancak Yener bir türlü Zehra'nın gönlünü yapamadığı için nikah gerçekleşmemişti.Ömer'i asıl derinden yaralayan ise Zehara'nın Yener ile hiç bir ilişkisi olmadığını söylemesidir. Bildiğiniz üzere Zehra Yener'i görmeye gittiğinde Ömer Zehra'yı çok kıskanmış ancak annesi ile ilgili bilgi almak için gittiğini söyleyince biraz rahatlamıştı. Bu belgeleri gören Ömer nikah tarihinin bile alınmış olmasına çok sinirlenir. Zehra Yener ile hiç bir ilişki olmadığını tekrarlasa da Ömer'i buna inandıramaz.

Adını Sen Koy 20 Mart özeti olarak da bilinen dizinin yeni hafta tanıtımı 127.bölümden ip uçları aktaracak. Seyircilerin aklındaki soru işaretlerini giderecek olan Adını Sen Koy 127.bölüm özeti ile ilgili eklemek istedikleriniz varsa bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı