Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Adını Sen Koy 126.Bölüm Özeti 13 Mart Bölümünü Tanıtıyor!

Hafta içi her gün yayınlanan Adını Sen Koy dizisi 126.bölüm özeti ile yeni haftanın ilk günü ekranlarda olacak bölümden tüyolar verdi. Adını Sen Koy 126.bölüm özeti dizide Pazartesi günü neler olacağına dair bilgileri takipçilere aktardı. Sosyal medyada ve ekranlarda merak edilen özet geçtiğimiz günlerde izleyicilerle paylaşıldı. Adını Sen Koy 126.bölüm özeti aynı zamanda dizinin 13 Mart tanıtımı olarak literatürde yerini aldı.

adini-sen-koy-7mart
Adını Sen Koy


Adını Sen Koy 126.Bölüm

Adını Sen Koy 126.bölümde neler olacak ? 
Tayfun, Ömer'e Yener'in kardeşinin neden çalıştırdığını sorar. Ömer, Mehtap'ın Yener'in kardeşi olduğunu öğrendiğinde büyük bir şaşkınlık geçirir. Nihat'la konuşup işine son verilmesini ister. Mehtap nedenini sormak için odasına geldiğinde büyük bir öfkeyle kovar yanından. Aslında Ömer'in kızgınlığı Mehtap'a değil, aylardır bunu kendisinden saklayan Zehra'yadır. Bu olay bardağı taşıran su damlası olmuştur. 
Ömer bu kez kesin olarak Zehra'yla arasında kalın bir duvar örmeye karar verir. Ömer, artık Zehra'nın başına ne gelirse gelsin ilgilenmeyecektir. Zehra sabah erkenden hastaneye gitmiştir. Koray'ın eşyalarını almak için atölyeye döner. Oğlunun vurulmasından Salim'i suçlayan Fikret, onun da canını yakmaya karar vermiştir, bunun için o da Salim'in kızlarından birinin canını yakacaktır.

Adını Sen Koy 13 Mart özeti olarak da bilinen dizinin yeni hafta tanıtımı 126.bölümden ip uçları aktaracak. Seyircilerin aklındaki soru işaretlerini giderecek olan Adını Sen Koy 126.bölüm özeti ile ilgili eklemek istedikleriniz varsa bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı