Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Adını Sen Koy 135.Bölüm Özeti (27 Mart Tüyoları)

Hafta içi her gün yayınlanan Adını Sen Koy dizisi 135.bölüm özeti ile yeni haftanın ilk günü ekranlarda olacak bölümden tüyolar verdi. Adını Sen Koy 135.bölüm özeti dizide Pazartesi günü neler olacağına dair bilgileri takipçilere aktardı. Sosyal medyada ve ekranlarda merak edilen özet geçtiğimiz günlerde izleyicilerle paylaşıldı. Adını Sen Koy 135.bölüm özeti aynı zamanda dizinin 27 Mart tanıtımı olarak literatürde yerini aldı.

adini-sen-koy-25mart
Adını Sen Koy


Adını Sen Koy 135.Bölüm

Adını Sen Koy 135.bölümde neler olacak ?
Karakterler arasında yaşanan olaylar ve geçen diyaloglar bölüme damgasını vuracak. Hangi ikili arasında yaşanan olaylar seyirci de soru işaretleri uyandıracak ? Hepsi ve daha fazlası Pazartesi günkü bölümün özetinde yer alacak. Mert ile alakalı bazı sırların ortaya çıktığı hafta olacak. Ömer ve Mert çok samimi iki arkadaştır; zamanında Ömer'in babası ve Hilmi Yılmaz'ın olduğu gibi? Peki Hilmi Yılmaz ve Ömer'in babası arasında her şey yolunda iken iki arkadaşı bir birine düşman eden kim olmuştur?

Arkadaşlıkta her şey iyidir fakat konu para ve iş olunca iki arkadaşın arası açılacak eski dostlar yeni düşman olacak mıdır? Mert'in Zehra'ya olan ilgisini fark eden Ömer Mert konusunda Zehra'dan ne isteyecektir?

Eve gelen belgenin; Zehra'nın hesabına yatan paranın ve Zehra'nın özel eşyalarının arkasında kimin olduğunu merak eden Ömer Kervancıoğlu Mehtap'a ulaşabilecek mi? Peki Mehtap Ömer ve Zehra'ya en büyük kozunu yani evli olduklarını Salim'e söyleyeceği hafta bu hafta mı?

Adını Sen Koy 27 Mart özeti olarak da bilinen dizinin yeni hafta tanıtımı 135.bölümden ip uçları aktaracak. Seyircilerin aklındaki soru işaretlerini giderecek olan Adını Sen Koy 135.bölüm özeti ile ilgili eklemek istedikleriniz varsa bizlerle paylaşabilirsiniz.

Adını Sen Koy 135.Bölüm Fragmanı 27 Mart 2017 (TRT)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı