Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Adını Sen Koy 120.Bölüm Özeti Yayınlandı !

Hafta içi her gün yayınlanan Adını Sen Koy dizisi 120.bölüm özeti ile yeni haftanın ilk günü ekranlarda olacak bölümden tüyolar verdi. Adını Sen Koy 120.bölüm özeti dizide Pazartesi günü neler olacağına dair bilgileri takipçilere aktardı. Sosyal medyada ve ekranlarda merak edilen özet geçtiğimiz günlerde izleyicilerle paylaşıldı. Adını Sen Koy 120.bölüm özeti aynı zamanda dizinin 3 Mart tanıtımı olarak literatürde yerini aldı.

adini-sen-koy-71-bolum-fotografi
Adını Sen Koy


Adını Sen Koy 120.Bölüm

Adını Sen Koy 120.bölümde neler olacak ?

Yener’in hain planı ile karşı karşıya kalacak. Zehra’yı kaçıran Yener’in Zehra’ya son bir teklifi olacak “Evlen Benimle” Yener farkında olmadan son kozunu oynayacak.
Ömer ise Zehra’nın Yener tarafından kaçırıldığından emin olacak. Zehra’nın depoda tutulduğunu öğrenen Ömer de geçen hafta da ki gibi cesur bir şekilde dalacak; ancak adamlar Ömer’i de yakalayacaklar. Peki Ömer yine kahramanlık yapıp Zehra’yı Yener’in elinden kurtarabilecek mi? Karakter arasında geçen diyalogların dikkat çekeceği Adını Sen Koy 03.03.2017 özeti yeni bölümde neler olacağını anlatıyor.


Adını Sen Koy 3 Mart özeti olarak da bilinen dizinin yeni hafta tanıtımı 120.bölümden ip uçları aktaracak. Seyircilerin aklındaki soru işaretlerini giderecek olan Adını Sen Koy 120.bölüm özeti ile ilgili eklemek istedikleriniz varsa bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı